Moda 22. veljače 2019.

Nije li ovo jedna od bizarnijih torbi koje si ikad vidjela?

Instagram @haileybieber.
  • Torba koja izgleda poput kravljeg vimena
  • Fotografija sa Instagrama izazvala je podvojena mišljenja
  • Znači li vime da možemo iz nje izmusti više novca?
Možda vas zanima... Proljeće 2019. obilježiti će jedna posebna torbica Rubrika Moda Moda

Vjerojatno nisi nikad razmišljala kako bi htjela imati torbu koja je vjerna kopija kravljeg vimena. No izgleda da je netko o tome razmišljao i pomislio kako bi bilo fora tako nešto napraviti. Ako ništa izazvat će pozornost. Kao rezultat je nastala ova vrlo zanimljiva torba i stvarno je izazvala dosta komentara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thebreathefashion on

Slika stylinga se pojavila na Instagram profilu thebreathefashion, a u opisu profila piše kako se radi o stilistici koja ima 148 tisuća pratitelja koje svakodnevno oduševljava slikama modnih kombinacija. Ipak nama je pogled zastao na ovoj jedinstvenoj vinyl torbi u nježno ružičastoj boji koja na dnu ima četiri, hm, bradavice. Značajno, djevojka na slici torbu pridržava upravo na tom dijelu. 

Možda vas zanima... Otkrij što tvoja torbica govori o tebi (i pregledaj nove modele koji se uklapaju u tvoj stil) Rubrika Moda Moda

Vidjeli smo razne pokušaje inovativnih modnih dodataka, no ovaj nas je definitivno ostavio bez riječi. Zamišljamo scenu i reakcije ljudi kad bi se neka odvažna dama prošetala s takvom torbom. 

Komentari 0