Moda
Jenna Ortega

Nije košulja, nije odijelo, nije korzet... Haljina? Jenna Ortega nosi stvarno zanimljiv komad

  • Jenna Ortega pojavila se na premijeri horora 'Vrisak 6' u kojem je ponovila ulogu Tare Carpenter 
  • Styling 20-godišnje glumice privukao je puno pozornosti, ostala je vjerna "svojim bojama", crnoj i bijeloj i odjenula komad koji nije lako opisati
  • Tko je dizajner još nitko nije prokljuvio, a jedni ono što je odjenula nazivaju košulja-haljinom, drugi dekonstruiranim sakoom, treći mini haljinom...

Jenna Ortega isticala se u odvažnoj crno-bijeloj kombinaciji na premijeri filma 'Vrisak 6' u ponedjeljak u New Yorku. Zvijezda 'Wednesday' izgledala je vrlo chic u... vrlo osebujnom komadu koji je odjenula. Jedni to opisuju kao kombinaciju bijele košulja-haljine s dubokim dekolteom uz koji nosi crni sako. Drugi kao jedan komad, djelomično dekonstruiranu mini haljini s velikom dekolteom.

Ime dizajnera još nije otkriveno, ali haljina je više nego zanimljiva, s velikim manšetama i kragnom košulje koja čini duboki dekolte.  Jenna je pritom ostala vjerna svom osebujnom stilu, otkačenom, uvijek u jednoj ili kombinaciji dvije neboje, crne i bijele. Široki reveri otkrili su Jennina gola ramena, kratka haljina otkrila je noge, a i dubina dekoltea nije bila zanemariva. Stylish look upotpunila je crnim sandalama na platformu. 

Jenna Ortega | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Od gotičkog looka i grunge glamoura se odmaknula makeupom. Smoky eye je bio tu, ali je dodala dašak boje jarko crvenim ružem za usne, i nakitom Tiffany & Co., koji je uključivao srebrni prsten i ogrlicu s dijamantima. 

Možda vas zanima adidas ima novu etiketu tenisica, a Jenna Ortega, it djevojka u nastajanju, njezino je zaštitno lice Rubrika Moda Moda

Inače, Jenna je u novom nastavku 'Vriska' ponovila ulogu Tare Carpenter, a na premijeri se slikala s drugim glumicama iz filma, Devyn Nekoda, Lianom Liberato, Melissom Barrerom i Courteney Cox. U poznatom hororu glume još i Samara Weaving, Hayden Panettiere, Jasmin Savoy Brown i Dermot Mulroney, dok se zvijezda ove franšize, danas 49-godišnja Neve Campbell, nije pristala vratiti kao Sidney Prescott. Njezinog lika nema još od četvrtog nastavka. 

 | Autor: Pr Pr

Inače, Jenna je za svoj portret Tare u Vrisku osvojila nagradu za "najpreplašeniju izvedbu" ("Most Frightened Performance") na dodjeli MTV Movie & TV Awards 2022. Njezine druge uloge u horor filmovima uključuju 'Insidious: Chapter 2' iz 2013. i film 'The Babysitter: Killer Queen' iz 2020.

  

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    preelijepa