Moda

Nicole Richie u elegantnom kombinezonu

Poznata trendseterica Nicole Richie pojavila se u četvrtak 18. prosinca na People Magazine dodjeli nagrada održanoj u Kaliforniji, a pažnju je plijenila svojim zanimljivim stylingom. Nicole se naime odlučila za, na prvi pogled jednostavnu, ali efektnu kombinaciju.

Crni kombinezon ističe se dubljim V izrezom i nogavicama koje se blago sužuju prema krajevima, a posebnu dozu elegancije daju prozirni rukavi ukrašeni čipkom i svjetlucavim detaljima.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Upravo je svjetlucav faktor bio odabir i kod dodataka, posebice na odličnoj crnoj clutch torbici koja je ukrašena srebrnim resicama. Jednostavna ogrlica uz vrat, nanizane dijamante naušnice i nekoliko statement prstenova zaokružili su dojam. Nicole je poznata po svojim nekonvencionalnim bojama kose, a ovoga puta je odabrala zagasito zelenu nijansu, dok je make upom u prvi plan stavila oči pomoću sedefastog sjenila i crne olovke, dok je ostatak lica bio u nude nijansama uz jagodice naglašene bronzerom. Elegantan i istovremeno seksi look poznate ljubiteljice mode koja rijetko razočara svojim kombinacijama. 

Photo: @ www.splashnews.com

Komentari 0