Moda

Ni Ema Luketin nije odoljela najpopularnijim Zara sandalama na kojima glavnu ulogu ima - cvijet

  • Ema Luketin je jedna od najpopularnijih djevojaka na društvenim mrežama
  • Njezin se stil s godinama mijenjao, a iako redovno prati modne trendove uvijek mu ih prilagođava
  • Ema nije mogla odoljeti novom trendu - cvijeću na cipelama, a nosila je najpopularniji Zara model sandala

Ema Luketin jedna je od najpopularnijih djevojaka na društvenim mrežama, a osim po svom veselom duhu i iskrenim savjetima, Ema ima i modni stil koji se iz godine u godinu sve više razvija. Ema voli kombinirati vječne komade odjeće s trendi dodatcima koji će osvježiti cijeli na prvi pogled jednostavan outfit. Povodom predstavljanja nove Maybelline maskare, Ema je zasjala u jarko ružičastoj dugoj haljini, a mi nismo mogli ne primijetiti cvjetne Zara sandale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Luketin (@emaluketin)

Ema Luketin je pokazala kako je jarko ružičasta njezina boja koja je odličan kontrast njezinoj smeđoj kosi, ali nas su najviše privukle njezine sandale. Riječ je o cvjetnim Zara sandalama koje se nedavno došle u prodaju, ali su gotovo uvijek rasprodane i teško ih je uloviti na stanju. Ema se odlučila na Zara sandale s velikim cvijetom u bijeloj boji, dok ovaj model još dolazi i u potpuno crvenoj boji. Ove Zara sandale nisu za svih, ali su odličan i jednostavan način da se svakoj modnoj kombinaciji unese dašak proljeća i svježine.

Foto: Zara sandale s cvijećem | Autor: Zara Zara Foto: Zara sandale s cvijećem u bijeloj boji

Foto: Zara sandale s cvijećem u bijeloj boji | Autor: Zara Zara Foto: Zara sandale s cvijećem u bijeloj boji

Foto: Zara sandale s cvijećem u bijeloj boji | Autor: Zara Zara Foto: Zara sandale s cvijećem u bijeloj boji

Ema Luketin nam je ovom kombinacijom pokazala kako ih možemo nositi i na duge haljine u jarkoj boji i da ne moramo nužno nositi all white modnu kombinaciju da bi ove Zara sandale izgledale dobro. Cijena Zara sandala s cvijeće je 39,95 eura, a imaju petu od 7.5 cm te su dovoljno ugodne za dan i plesanje dugo u noć. 

Foto: Zara sandale s cvijećem u crvenoj boji | Autor: Zara Zara Foto: Zara sandale s cvijećem u crvenoj boji

Foto: Zara sandale s cvijećem u crvenoj boji | Autor: Zara Zara Foto: Zara sandale s cvijećem u crvenoj boji Foto: Zara sandale s cvijećem u crvenoj boji | Autor: Zara Zara Foto: Zara sandale s cvijećem u crvenoj boji

Photo: Instagram @emaluketin

Komentari 0