Moda

Nevidljive cipele: Trend koji zvijezde obožavaju

Da cipele mogu oduzimati dah i potpuno transformirati odjevne kombinacije, celebrity dame dobro znaju. Ali da "nevidljive" cipele mogu biti ključni element svakog looka, to su otkrile tek nedavno...

U posljednje vrijeme brojne slavne dame priklonile su se trendu - nevidljivih cipela. Riječ je o prozirnim, ili eventualno potpuno neupečatljivim, nude cipelama koje pristaju uz svaku kombinaciju, popularno nazvanima 'nevidljivim cipelama'.

Kim Kardashian strastvena je ljubiteljica jednog takvog modela. Sandale s PVC remenčićima iz kolekcije Yeezy Season 2, s potpisom Kanye Westa, jedne su od njezinih omiljenih. 

 | Autor: Splash Splash

Upečatljive Christian Louboutin prozirne štikle s metalik detaljima, odabir su Gigi Hadid.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Ultimativni ljetni trend vrlo je brzo postao omiljeni stilski izražaj i ove popularne manekenke. Uz jednostavno, kratku haljinu, upečatljivu ogrlicu i dramatičan make up, 'nevidljive' cipele bile su pun pogodak.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Klasične nude sandale s tankim, neupečatljivim remenčićima pronašle su svoje mjesto u ormaru svake zaljubljenice u modu, pa tako i u onom Chrissy Teigen. Idealan su odabir za ljeto, kada je gola koža IN, a svi se trude ostaviti dojam prirodnog izgleda.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Nije važno jesu li vaš odabir klasične nude sandale ili pak one izrađene od PVC materijala s efektnim detaljima, vjerujemo da ćete obožavati ovaj trend. Baš poput slavnih ljubiteljica mode...

Photo: Getty Images

Komentari 0