Moda 12. lipnja 2013.

Nevena Rendeli voli prozirne detalje

Borna Filić/Pixsell.
1/8

Na poznatoj plaži Zlatni rat na otoku Braču, u srijedu 12. lipnja održana je prva večer 4. izdanja Perwoll Fashion.hr Cruise Collection. Večer je otvorila revija XYZ Premium Fashion storea, a na vjetrovitom Braču su uživala i brojna poznata imena. Zasigurno je najviše pažnje plijenila Nevena Rendeli u zanimljivoj kreaciji.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Poznata novinarka se za ovu priliku odlučila za efektnu kombinaciju s trendovskim prozirnim dijelovima. Gornji dio je posebno zanimljiv zbog srebrnog materijala koji pokriva ruke i grudi, a zatim se pomalo geometrijski ravnim rezom nastavlja prozirnim materijalom preko trbuha. Suknja je za nijansu tamnija sa sitnim uzorkom na točkice uz ponovno prozirni detalj na lijevoj strani koji je ovdje ukrašen svjetlucavim kamenčićima.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Dužina suknje do koljena i zatvoreni dekolte dodatno naglašavaju ravan trbuh i styling djeluje vrlo seksi i zanimljivo. Jedina zamjerka ide smeđoj torbi i sandalama, jer pomalo guše čitavu kombinaciju. Make up je prirodan uz istaknute oči tušem i naglašenijim obrvama, s tek laganim sjajilom na usnicama. Vjetar u kosi zapravo djeluje kao odličan dodatak, ali ruž u crvenoj boji i malo dramatičniji make up bi svakako bolje pasali uz outfit.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Bivša misica Ivana Delač odabrala je jednostavan plavi kombinezon šireg kroja s ukrasom u obliku cvijeta na ramenu. Širina kombinezona nesretno je rezana kod struka i nepotrebno vizualno dodaje kilograme što kvari dojam, jednako kao i crna naramenica grudnjaka. Ali je zato make up s frizurom jako dobar. Pink obrazi te blagi smokey eyes u smeđoj varijanti dobro funkcioniraju u kombinaciji s neurednom pletenicom.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Od muških uzvanika je svakako najležerniji bio dizajner Ivica Skoko. Sportska elegancija s jačim naglaskom na sportu kod njega je bila odabir večeri. Kratke karirane hlače u veselim bojama i klasična crna polo majica siguran su izbor kojim se ne može pogriješiti, a sportske tenisice su zaokružile čitavu priču. Možda ipak malo preležerno za prigodu, ali dobro funkcionira.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije ostalih uzvanika sa Perwoll Fashion.hr Cruise Collection...

Komentari 0