Moda 06. prosinca 2012.

Neuspjeli styling Mare Bratoš

Sanjin Strukić/Pixsell.

U srijedu u galeriji Velvet poznata hrvatska dizajnerica Anamarija Brkić, koja stoji iza brenda A'marie, proslavila je 10 godina svog rada. Ovaj event nisu propustile hrvatske ljubiteljice mode, među kojima je i lijepa Mara Bratoš.

Fotografkinja je na hrvatskoj modnoj sceni poznata kao žena koja pozornost plijeni svojim odjevnim kombinacijama – elegantna i ženstvena, uvijek pogodi svojim stylingom i modnim dodacima. No, čini se da i oni najbolji mogu pogriješiti.

 | Autor: Sanjin Strukić/Pixsell Sanjin Strukić/Pixsell Za ovu prigodi Mara Bratoš se odlučila za predivnu asimetričnu haljinu bež boje koja pada preko lijeve ruke. Haljina je u isto vrijeme neobična i klasična, profinjena i zavodljiva i Mari stoji besprijekorno. U ovom stylingu svakako problem nije haljina nego pogrešno odabrani modni dodaci.

Velike i teške naušnice trebale su osvježiti styling svojom kobalt plavom bojom, no njihova veličina dodala je težinu na ovako nježan styling. Problematičan je i odabir tamnih čarapa i cipela – Mara je trebala odabrati nježnije detalje jer tamna boja narušava stilsku harmoniju haljine. Ili crne čarape zajedno s nježnim salonkama neutralne boje ili čarape boje kože i tamnije cipele. Naravno, kad temperature padnu ispod ništice, vlada kiša ili snijeg, puno teže je uskladiti večernju haljinu i modne dodatke.

Komentari 0