Moda

Neodoljive torbice kao stvorene za najchic party

Na torbice s porukama, neobičnog dizajna ili modele "posute" šljokicama i sjajem nikako nemoj zaboraviti u ovo prosinačko vrijeme

Više nas ništa ne može iznenaditi. Jedno su se kratko vrijeme nosile dvije torbice odjednom, pa prozirne da svi vide što imate unutra, zatim kutijice u koje jedva nešto stane, a sada su svi poludjeli za ludim torbicama savršenim za party sezonu koja dolazi. Šljokice, ludi modeli i replike, na primjer, tetrapaka mlijeka samo su neke od neobičnih torbica. Naravno da je modna kuća Moschino prva u svojoj kolekciji predstavila neobične modele. Trendseterice su poludjele za torbicom inspiriranom lancem brze prehrane McDonald’s koja izgleda kao pakiranje za pržene krumpiriće, a njihova torbica SpongeBob rasprodana je u rekordnom roku. Dok su mnoge torbice na tjednima mode bile vrlo šarene i od različitih neuobičajenih materijala, neki su fokus stavili na grafike koje govore tisuću riječi, i to doslovno, jer su znale biti i ispisane različitim izjavama ili natpisima.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Diane von Fürstenberg pozornost je privukla neonsko narančastom torbicom koja izgleda kao žena koja izviruje iza baršuna i krokodilske kože, a savršeno su se uklopile u električnoplavi outfit. Grafički uzorci uključivali su i jednostavan dizajn kao kod Anye Hidmarch za jesen 2015. Mini torbica Olympije Le-Tan podsjeća na kutijice u kojima djeca nose užinu u školu, a Moschino je predstavio veliku torbu u obliku starinskoga kasetofona. Naravno, bilo je tu i krzna koje izgleda prilično upečatljivo, a ove su torbice idealne i kao pokloni za blagdane te smo sigurni kako će se svaka trendseterica oduševiti. 

Photo: Getty Images

Komentari 0