Moda

Neočekivani basic komad kojeg sve fashionistice imaju u ormaru

Možda ga i vi već imate, a ne znate ga cijeniti, a ako ga ipak nemate, donosimo vam odlične shopping prijedloge

Posljednjih nekoliko sezona žene mahom "kradu" komade iz muškog ormara, od košulja do "boyfriend" traperica. Svoje mjesto pod suncem tako je pronašla i predimenzionirana odjeća, koja je s modnog trona ipak zgurala komade uz tijelo, jer se upravo s njima najbolje kombinira. Tako su fashionistice sada poludjele za jednim potpuno neočekivan odjevnim komadom, kojeg možda ne biste ni primijetili, da vam na to nismo ukazali. Radi se o prevelikoj sivoj majici, koja podsjeća na gornji dio trenirke vašeg brata ili dečka, a modni svijet je osvojila svojom prilagodljivosti. 

 

5 XL t-shirt and @the_attico - That's the way

A photo posted by Gilda Ambrosio (@gildaambrosio) on

Ovo je savršeni kontrasni komad koji će umiriti presvečane komade, a baš zato najčešće ju možete vidjeti ispod slip haljinica. One malo hrabrije kombiniraju ju čak i s blještavim nakitom, što može proći i vama, ako ste dovoljno samouvjerene.

 

📸@laurencaruso_ 🐞

A photo posted by alyssa coscarelli (@alyssainthecity) on

Možete ju nositi i preko dolčevite, što će vam se pogotovo svidjeti u nadolazećim hladnijim danima, a slobodno ju iskombinirajte i u monokromnom outfitu s finim hlačama za ležerni poslovni look.

 

Cozy /

A photo posted by / I V A N I A C A R P I O 🏳 (@love_aesthetics) on

Ako su vas ove fashionistice uvjerile kako siva majica zaista spašava svaki outfit, u nastavku otkrijte gdje i vi možete nabaviti jednu:

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 199,90 kn

 | Autor: arhiva arhiva H&M, 150 kn

 | Autor: arhiva arhiva topshop.com, 25 eura

Photo: Wenn

Komentari 0