Moda

Neobičan sportski casual look Rite Ore

Rita Ora posljednjih dana promovira svoj novi singl ''I Will Never Let You Down'', pa je tako u utorak 29. travnja viđena na ulicama New Yorka. Pjevačica je i ovoga puta plijenila pozornost neobičnim stylingom.

Mint boja je jedna od popularnijih ove sezone, a Rita se odlučila za kombinaciju upravo tih nijansi.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Sive hlače kapri modela od mekanog materijala ukrašene su vitičastim motivima u mint nijansi. Sportski model hlača pjevačica je kombinirala uz klasičnu bijelu košulju strogog kroja i neobičnom interpretacijom ponča koji asocira na deku. Također ima vitičasti uzorak, a prednji dio i gumicu na rubu kakvu smo naviknuli vidjeti na trenirkama i sportskim hudicama. Uz ovakav styling Rita je dodala srebrne sandale s visokom potpeticom, dok su oči zaklanjale trendi kockaste sunčane naočale.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Trendovska je bila i frizura koja je bila strogo zalizana u wet look koji postaje sve popularniji. Ni ovoga puta nije izostavila crveni ruž koji je dominirao licem, a od nakita je odabrala jedino decentne dijamante naušnice. Iako Rita u posljednje vrijeme bira ženstvene i damske kreacije kojima ističe svoje atribute, za svakodnevne obaveze odlučila se za nešto hrabrije izdanje. Iako je styling na prvu ruku možda nespretan, pjevačica odlično nosi ovakvu sportsku eleganciju.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: @ www.splashnews.com

Komentari 0