Moda

Neobične salonke su hit! Izdvojili smo one koje neće proći nezamijećeno

  • Ove sezone neobične salonke vladaju ulicama pa tako ovog proljeća ulicama uz klasične modele koračamo i u onima jarkih boja te u onima s životinjskim uzorkom
  • Nove kolekcije donose i trend na koji će se odlučiti samo one najhrabrije -  salonke koje kombiniraju jarke boje i životinjski uzorak
  • Donosimo ti nekoliko prijedloga iz trenutačne ponude u kojim sigurno nećeš proći nezapaženo

Elegantne salonke su klasična obuća kojoj se uvijek rado vraćamo. Ovaj bezvremeni model cipele rado je viđen gost ženskih ormara jer je prigodan izbor za različite prilike. Primjerene su tako i za poslovni sastanak i za izlazak u klub, a često nam posluže kao as iz ormara  jer dnevne kombinacije vrlo lako pretvaraju u večernje. Za proljetnu sezonu brojni su brendovi pripremili nove modne interpretacije klasične salonke, a mi vam ih donosimo u nastavku!

Možda vas zanima Ovo moraš znati: 7 načina kako da ne dobiješ šlaufić oko struka Rubrika Life&style Life&style

1. Pomaknuta klasika!

Crna salonka je klasik koji veći žena ima u ormaru jer svojom jednostavnošću svakom izgledu daje notu elegancije. No, ovog proljeća nosi se pomaknuta klasika. Crnu salonku sada krase minimalistički detalji, kombinacija materijala i asimetrija. U cijelosti zatvorene ili djelomično otvorene, odabir je na tebi!

 

 

 | Autor: miss7 miss7

Puntino, 833  kuna, Reserved 229,90 kuna, Mango, 249,90 kuna

Možda vas zanima Bijele traperice: 5 outfita koji će te uvjeriti da ih se isplati imati u ormaru Rubrika Moda Moda

2. Neka je vedro i veselo!

Premda je klasična salonka crna, ovog proljeća nose se boje! Priroda je oživjela, sunce je zasjalo te je pravo vrijeme da izađemo iz zimskog sivila. Svoje odjevne kombinacije osvježite salonkama u žutoj, zelenoj, plavoj ili ružičastoj boji. Vjerujte nam, u njima sigurno nećeš proći nezapaženo!  

 | Autor:
Reserved, 249,90 kuna, H&M  380 kuna, Stradivarius, 199, 90 kuna

3. I divlje i pitome, sve po potrebi!

Životinjski print je jedan od najprepoznatljivijih modnih trendova 2018. godine, no zasigurno ga nismo ostavili u godini za nama već ga rado nosimo i ovo proljeće. Salonke životinjskog printa idealni su komad koji će podići svaku odjevnu kombinaciju. Na tebi je samo da odabereš hoće li to biti uzorak zebre, zmije, leoparda ili tigra.

 

 | Autor:

Reserved 449. 90 kuna, H&M 380 kuna, Mohito 230 kuna

Možda vas zanima Cvjetni uzorak: složili smo 4 odlična stajlinga u kojima glavnu riječ imaju - cvjetići Rubrika Moda Moda

4. Samo za najhrabrije!

Salonke koje kombiniraju jarke boje i životinjski uzorak najnoviji su trend. Ovakve neobične cipele su hrabar modan odabir na koji se zasigurno neće odlučiti mnogo žena. No, uvjereni smo kako je sada baš pravo vrijeme za jedne takve. Jer život je naprosto prekratak da bi nosili dosadne cipele. Zar ne?

 | Autor:

Mango, 249, 90 kuna, H&M 230 kuna, Aldo 600 kuna

Photo: miss7

Komentari 0