Moda

Nemamo čarobnu kuglu, ali predviđamo da će ovaj top u 3 boje biti rasprodan ovog ljeta

Kad je nešto dobro, onda je dobro. Možda to ne bi svaka žena odjenula jer nije njezin stil, ali dobro zna da je neki komad lijep. Čini nam se da bi se tako moglo reći za ovaj ljetni top iz Zare. Jednostavno je odličan i vjerujemo da će to prepoznati dosta modno osvještenih dama, ubaciti ga u košaricu i otići mirna srca na plaćanje.

Odnaprijed top izgleda poput obične majice na bretele kakvih nam je pun ormar, no ipak nije ni tako jednostavan - izdvaja ga sjajan satenski maetijal. No pravo ludilo čeka nas tek na leđima - top zapravo nema stražnji dio već on nastaje vezivanjem velike, raskošne mašne čiji dugi krajevi vise čak do polovice bedara i stvarno je impresivna. Da ne spominjemo kako leđa, ovako otkrivena, lijepo izgledaju u ovom topu.

Inače cijena mu je 22,95 eura, a dolazi u tri boje, dvije prave ljetne i u klasičnoj crnoj.

Boja fluorescentne limete

Odlična boja, pomalo drukčija koja će izvrsno izgledati na preplanuloj koži. Glasamo da nam je ova verzija najdraža od tri postojeće.

 | Autor: Zara Zara  | Autor: Zara Zara

Satenski top bijele boje

Eh, sad smo u problemu (sa samima sobom). Dvojimo. Jest da je bijela boja tipično (i pomalo dosadno) ljetna, ali kad je vidimo na ovom topu nismo više sigurni je li nam limeta najljepša...

 | Autor: Zara Zara  | Autor: Zara Zara  | Autor: Zara Zara

Možda vas zanima Traper jakna po ukusu Francuskinja: U Zari smo pronašli "chanelasti" model u izvedbi od trapera Rubrika Moda Moda

Satenski top crne boje

Iako smo trajno zaljubljeni u crnu boju, uvijek i svugdje, moramo reći da je ovaj top učinila najmanje atraktivnom verzijom. Naravno, i u crnoj će izvedbi imati svoje poklonike, i to je opravdano, no nama su bijeli i limeta boje draži.

 | Autor: Zara Zara

 

Photo: Zara

Komentari 0