Moda

Neki novi stil: Victorija Beckham odustaje od štikli?

Već na prvi pogled jasno je kako je dizajnerica krenula nekim potpuno novim modnim smjerom...

Na Tjednu mode u New Yorku predstavljena je nova kolekcija Victorije Beckham. Ako biste je trebali ukratko opisati, ne biste smjeli zaboraviti spomenuti baršun i svilu koji dominiraju njome, ali i casual dojam koji dominira cijelom kolekcijom. Poigravanje različitim bojama, uzorcima i krojevima otkrilo je neku novu stranu istaknute dizajnerice, a to je i sama potvrdila komentirajući novu kolekciju za Vogue.

 | Autor: Getty Images Getty Images

"Napokon se osjećam kao svoj na svome. Ovo je ustvari način na koji se sada želim oblačiti. Sve se vrti oko casual stila i udobnosti", ispričala je Beckham te objasnila kako je njezin cilj bio postići efekt "nabacane odjeće".

 

Thank u @esteelauder and @jueligeradrienne! Beautiful makeup at today's show from my #VBxEsteeLauder collection x vb #VBSS17 #NYFW

Fotografiju objavljuje Victoria Beckham (@victoriabeckham)

No, osim samom revijom, Victorija je privukla pažnju i svojim stajlingom koji je stilski pratio cijelu priču.

 | Autor: Getty Images Getty Images Oversize košulja te 'boyfriend' model hlača koje gotovo padaju s bokova te jednostavne, ravne sandale bile su njezin odabir.

Upravo je njezino, u posljednje vrijeme sve češće, odbacivanje vrtoglavo visokih potpetica tema modnih šaputanja. Naime, Victorija je u nekoliko navrata istaknula kako joj je priroritet postala udobnost.

Podsjetimo, upravo na prošlogodišnjem njujorškom tjednu mode dizajnerica je iznenadila pojavivši se u tenisicama i to popularnom Adidasovom modelu Stan Smith, a po svemu sudeći od ravnih 'cipelica lutalica' ne planira uskoro odustati...

I zbilja, možete li zamisliti neku udobniju kombinaciju za dane u uredu? Vjerojatno ne...

 

Love my team X Thank u... Joe, @patmcgrathreal @guidopalau x vb 🙏🏻 #dreamteam

Fotografiju objavljuje Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Ipak, vjerujemo kako se i vi nadate da ovo nije konačno 'zbogom' uobičajenom ženstvenom stilu Victorije Bechkam...

 

Photo: Getty Images

Komentari 0