Moda
Neka vas zavede kraljevski baršun: I dalje je najpoželjniji Neka vas zavede kraljevski baršun: I dalje je najpoželjniji Neka vas zavede kraljevski baršun: I dalje je najpoželjniji Neka vas zavede kraljevski baršun: I dalje je najpoželjniji Neka vas zavede kraljevski baršun: I dalje je najpoželjniji

Neka vas zavede kraljevski baršun: I dalje je najpoželjniji

Koža, traper i čipka najbolji su mu saveznici, no pripazite da birate onaj kvalitetnog izgleda

Ne mislim da je riječ o trendu koji dođe i prođe. On je uvijek tu negdje prisutan, ni sam ne znam zašto me toliko očarava, možda je tajna u bakinim plišanim jastucima, stav je dizajnera Christophera Kanea ni ne sluteći da će se koju sezonu nakon njegove izjave baršun vratiti na velika vrata. Doista, popularnost mu ni ove godine ne jenjava. Haljine od pliša uz kožnatu jaknu u trenu će se pretvoriti u rokerske dame.

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 399,90 kn

Birajte haljine s uzorkom, a sve upotpunite grunge gležnjačama kako to radi Etro. Modna kuća Vetements odlučila se za opaku stilsku igru. Kožnate čizme preko koljena i baršunasti kaput ubojita su zimska kombinacija jednako nosiva preko dana, ali i za kakav večernji izlazak. Za klasičniji, odmjereniji look birajte umjesto čizama salonke, a poslovni look instantno ćete dobiti ako kaput ili jaknu zamijenite sakoom. Želite li urbaniji baršunasti styling te da ne izgleda preozbiljno, u cijelu priču uskače traper. Odaberite traperice ili traper suknju. Kombinirajte je s bijelom klasičnom košuljom ili s bluzom neutralnijeg uzorka. Na to nabacite baršunasti prsluk i ultramoderni ruksak od pliša ili birajte baršunaste torbice s cvjetnim aplikacijama. Sve zaokružite štiklama.

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0