Moda

Neka se zna čiji je šal: Anita na njemu izvezla inicijale

Manekenka nije ispisala svoje ime preko cijelih leđa, već je trendu pristupila s dozom elegancije i ukusa

Odjeću i modne dodatke s vlastitim imenom, prezimenom, nadimkom i inicijalima, proslavile su poznate fashionistice poput Sarah Jessice Parker, Naomi Campbell, sestara Hadid. Personalizirana moda ispočetka je bila poput nekog statusnog simbola, rezerviranog samo za najveće zvijezde, no ubrzo je postala mainstream. Sada ćete na svakom Tjednu mode vidjeti bar jednu anonimnu fashionisticu, čije ćete ime znati kad ga pročitate na bomberici ili možda torbici, a trend je popularan i među domaćim ljubiteljicama mode. 

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Već smo se divili personaliziranoj baršunastoj pidžami Lane Jurčević, a sada je i Anita Dujić "pala" na ovaj trend. Manekenka se na Instagramu pohvalila šalom s izvezenim slovima A i D. 

 

🌞💥 #letthesunshinein

A photo posted by Anita Dujic (@anita.dujic) on

Suptilno, ali i jako elegantno, Anita se "personaliziranoj" modnoj vojsci priključila na najblaži mogući način, a oduševila nas je i ostatkom outfita. Klasični look i neutralne boje manekenki pristaju odlično, a moramo ju pohvaliti i za promicanje domaćih bendova, jer su svi tagirani komadi s fotografije proizvedeni u Hrvatskoj.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0