Moda 08. srpnja 2013.

Neda Parmać odabrala dugu vjenčanicu

Luka Stanzl/Pixsell.

Pjevačica Neda Parmać je u subotu 6. srpnja u starogradskoj vijećnici na Gornjem gradu izrekla sudbonosno da Damiru Klačaru, tenoru HNK-a. Za svoje vjenčanje Neda je odabrala dugu vjenčanicu jednostavnog kroja.

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell Zaljubljeni, sad već vjenčani par, stilski se uskladio te je odabrao nepretenciozne stylinge u kojima su djelovali prirodno i nenametljivo. Vjenčanica pjevačice jednostavnog je kroja i izvrsno pristaje njenoj trudničkoj liniji. Neda se nije, kao veliki broj trudnih mladenki, utegla u usku vjenčanicu i korzet, nego je odabrala onaj model vjenčanice koji joj opušteno prati liniju tijela te je prije svega udoban i praktičan.

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell I ostatak styling je bio jednostavan. Jedini detalj su decentne viseće naušnice i mala ukosnica u kosi te detalj na haljini oko dekoltea. Držeći se tradicije, Neda je odabrala bijele sandale srednje pete, a kosu je pustila da joj prirodno pada. Pjevačica se odabrala i prirodan make up koji joj izvrsno pristaje. Njen odabranik Damir Klačar odabrao je svečanu leptir mašnu i klasično crno-bijelo odijelo.

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell U galeriji detaljnije pogledajte vjenčanicu Nede Parmać...

Komentari 0