Moda

Nećete vjerovati tko je pobijedio Biebera u lajkovima na Instagramu

Kendall je imala preko 3 milijuna, Bieber više od 3,5 milijuna, a nova pobjednička fotografija broju čak 4,1 milijun lajkova na Instagramu

Justin Bieber osvojio je Instagram kada je prije tri mjeseca objavio mutnu fotografiju na kojoj ljubi svoju, tada već dugo, bivšu djevojku Selenu Gomez. Nostalgična fotografija u trenu je prikupila 3,7 lajkova i makla s trona dotadašnju pobjednicu, Kendall Jenner.

 

Feels

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

No sada je Instagram dobio novu pobjedničku fotografiju s nevjerojatnih 4,1 milijuna lajkova, a nećete vjerovati tko je 'pobijedio' Biebera! Naime, nova kraljica lajkova ujedno broji i najviše sljedbenika na ovoj društvenoj mreži, a ovo joj je drugi put da se pojavljuje na pobjedničkoj fotografiji Instagrama. Pogodili ste, radi se o Seleni Gomez. Na pobjedničkoj fotografiji pjevačica pozira s bocom Coca-Cole, a radi se u promociji njenog novog spota za pjesmu "Me & the Rhythm".

 

when your lyrics are on the bottle 😛

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

"Prekrasna", "savršena", "kraljica", samo su neki od komentara obožavatelja, a sigurni smo da Seleni, osim toga, posebno laska i činjenica što je pobijedila svog bivšeg dečka.

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0