Moda 04. studenoga 2015.

Nećete vjerovati što je Sarah Jessica Parker stavila na sebe!

Gulliver Image/Getty Images.

Sarah Jessica Parker je za sinoćnji posjet kazalištu odabrala kreaciju Christiana Diora. Riječ je o plavoj haljini na točkice koja je išla u paru s pamučnim sakoom.

Kroj sakoa bio je iznimno zanimljiv budući da nije padao strogo sprijeda, nego je bio malo kraći te se prema dolje sužavao asimetrično. Divan detalj bili su i bijeli rubovi na rukavima, možda vrlo minuciozni, ali jako efektni. 

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Moramo primijetiti i kroj haljine koji je bio širi te je padao u zvono, a takav kroj pristaje malo kojoj ženi jer vizualno proširuje. Ipak, kraljici dobrog stila ništa ne stoji loše pa ni ovakva haljina. Look je Sarah kompletirala srebrnim salonkama posute mnoštvom šljokica, decentnom ogrlicom i srebrnom torbicom. Kosu je pustila neka pada, a make up je naglasila specifičnom nijansom ruža koja se prelijevala iz roze u smeđu.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Jako nam se sviđa ovaj bajkoviti look, ali i činjenica da je kombinirala komade koje bi nekima pristajali grozno, poput haljine ovako širokog kroja ili šljokičastih cipela. No, Sarah čak i najkritičnije odjevne predmete kombinira na način na to izgleda sofisticirano i elegantno. 

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Komentari 0