Moda

Nećeš vjerovati koje će tenisice vladati ove sezone

Ovaj veliki trend iz svijeta tenisica navodno će vladati aktualnom modnom sezonom, a ako je suditi prema poznatim trendsetericama - pravi su hit!

Stvarno živimo u neko ludo doba tenisica. Do onih super popularnih modela je gotovo nemoguće doći jer se rasprodaju u tren oka (čitaj: Pumice s mašnom, Yeezy, Fenty Puma,...) Nevjerojatno je da postoje liste čekanja(!) za neke modele, cijene im nenormalno skaču i na kraju krajeva čini se kako svako malo čujemo za neki novi "revolucionarni" model. Kako da sve popratimo?

I dok su klasične tenisice uvijek dobra investicija, modni stručnjaci predviđaju da će se u 2018. godini sve vrtjeti oko jednog potpuno novog, drugačijeg i neočekivanog modela. U najmanju ruku vladaju neobične i nesvakidašnje tenisice, a statement komadi poprimili su sasvim novo značenje. U nastavku donosimo cool trendove iz svijeta tenisica koje nećemo moći izbjeći naredne sezone. Misliš da se upravo ovdje skriva pravi par za tebe? 

 | Autor: miss7 miss7 Dad sneakers su IN!

Prije svega, 2018. je definitivno godina takozvanih "ružnih" tenisica odnosno tenisica koje volimo mrziti. Neki ih zovu i "dad sneakers" jer izgledaju kao tenisice koje bi naši tate nosili. Bez uvrede svim tatama, jer su upravo te, "ružne", pomalo štreberske i glomazne tenisice debljih potplata, službeno u modi! Doduše, trendi cure ih nose u kombinaciji s elegantnim mini haljinama i suknjama te tako dobivaju jedan potpuno novi look. 

Druga stvar koja nam pada na pamet kad razmišljamo o "tenisicama koje volimo mrziti" je - udobnost! Napokon su trendi modeli u kojima možeš prehodati, pretrčati, preživjeti pola dana i osjećati se kao da hodaš po oblacima. Ultimativan spoj udobnosti i elegancije otkrili smo u novim Walkmaxx modelima koji izgledaju upravo kao jedne od najpopularnijih tenisica sezone.

 | Autor: Walkmaxx Walkmaxx Walkmaxxice su nam totalno cool!

Crvene, bijele, žute, muške, ženske,... Dolaze u nekoliko različitih nijansa i sve su nam jednako dobre! Nisu ni Walkmaxxice što su nekad bile, a ako ih još uvijek zamišljaš kao super sportske i glomazne - krivo! Obožavamo ovaj spoj udobnosti i mode za proljeće!

Čarape-čizme u proljeće će službeno zamijeniti čarape-tenisice i to sve zahvaljujući Balenciaginom mega popularnom modelu. Kako ih nose fashionistice? U kombinaciji s krojenim hlačama i midi suknjama!

 | Autor: miss7 miss7 Balenciaga (3.680 kuna) ili Zara (250 kuna)? 

"Ružne" tenisice ove sezone uopće nisu ružne, zar ne?!

Photo: promo
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • glenda_l.

    Zarađivao sam od $ 25,000 do $ 300,000 mjesečno k0ji rade kod kuće na računalu kod kuće. Radim ovo 6 mjeseci, a prošli mjesec sam zaradio prvu peterostranu plaću ikada! Posjetiti...........>>>>> Jobnet70.com