Moda

Izabrali smo top pet poklona za vas!

Kada niste sigurni što biste poklonili mami, prijateljici ili djevojki, sjetite se da s nakitom nikada ne možete pogriješiti

Svi volimo blagdane, no koliko god nas veselili okićeni trgovi, tulumi, obiteljska okupljanja i druge radosti koje sa sobom donosi božićno vrijeme, kupovina darova često zna biti jako stresna. Pogotovo kada se radi o nekome do koga vam je posebno stalo, poput mame, najbolje prijateljice ili djevojke. No s jednom stvari, kada su u pitanju žene, gotovo nikada ne možete pogriješiti, a radi se, naravno, o nakitu. Prsten, narukvica, naušnice ili ogrlica, pokloni su koji će razveseliti svaku ženu, a kako bismo vam olakšali potragu donosimo pet odličnih prijedloga:

1. Narukvica

Jedan od najsigurnijih odabira definitivno je narukvica, kao najpopularniji komad nakita. Za posebnu osobu u vašem životu odaberite i neku malo posebniju narukvicu, od zlata ili srebra, ovisno o njihovim preferencijama, a elegantan minimalistički dizajn sigurna su formula za savršeni dar. 

 | Autor: arhiva arhiva Srebrna narukvica, Argentum, redovna cijena 520 kn, cijena s popustom 364 kn

2. Privjesak

Srebrni ili zlatni privjesak kojeg osoba može po želji objesiti na lančić ili narukvicu, uvijek je odličan izbor. Ako poklon kupujete voljenoj osobi, onda ne možete pogriješiti privjeskom u obliku srca, a upravo jedan takav, iz srebrnarnice Argentum, dobivate na dar kupovinom novog broja našeg glossy magazina Budi.In CHIC koji je na kioscima od 12. prosinca. 

 | Autor: arhiva arhiva

Argentum

3. Naušnice

Rijetko koja žena može odoljeti naušnicama, pogotovo nekom bezvremenskom modelu sa svjetlucavim kamenčićem. Naušnice su gotovo pa savršen poklon, s kojim jedino možete pogriješiti ako osoba nema probušene uši. Čak i ako vam se dogodi upravo to, predložite voljenoj osobi da se odvaži na taj potez, jer danas postoji i bezbolno bušenje ušiju, a također je i besplatno u većini srebrnarnica diljem zemlje.

 | Autor: arhiva arhiva Srebrne naušnice, Argentum, redovna cijena 590 kn, cijena s popustom 413 kn

4. Prsten

Tko voli prstenje uvijek se veseli novom komadu ovog nakita, pa će tako jedan "statement" prsten biti savršen poklon. Ako prsten kupujete djevojci, kako se ne bi zbunila i pomislila da je zaručnički, svakako odaberite model bez kamena.

 | Autor: arhiva arhiva Srebrni prsten sa žutom pozlatom, zlatarne Zaks, redovna cijena 1430 kn, cijena s popustom 1072,50 kn

5. Sat

U današnjem dobu kada svi imamo mobitele i više sat nije taj na koji se gleda po pitanju prolaznosti vremena u danu, ovaj modni dodatak postao je nešto sasvim drugo - "fashion statement". Izvrstan je izbor i za žene i za muškarce, a savršeno će nadopuniti svačiji look te izraziti njihovu osobnost.

 | Autor: arhiva arhiva Ženski sat, Argentum, redovna cijena 590 kn, cijena s popustom 413 kn

Photo: arhiva

Komentari 0