Moda

Ne znate što odjenuti? Kompletići su za čistu peticu!

Blogerica Aimee Song nikada nas ne razočara, a ovaj put je na Chanelovu reviju došla u retro kompletiću koji želimo i mi!

Od glave do pete u istom uzorku ili kompletiću, zvuči kao neka noćna mora iz djetinjstva kad su nas odijevale mame i bake. No vremena su se promijenila, a svi smo se uvjerili u to da u jednom trenutku trendy postanu stvari koje prije nekoliko godina nikada ne bismo nosili, tako je i s ovime.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Jason Wu

Blogerica Aimee Song u preslatkom tamnoplavom kompletiću s retro šeširom na glavi, pravi je dokaz kako nekada i naoko najdosadniji komadi (iako uopće nisu takvi) zajedno mogu tvoriti najstajliš kombinacije.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Aimee Song

U savršenim cipelama kakve smo ove sezone viđali baš na svim fashionisticama i s torbicom za kojom uzdišemo već neko vrijeme, Aimee nam je ponovno pokazala zašto je tako poznata u modnim krugovima.

Jedna od najvećih prednosti ovakve kombinacije je što će lako prijeći iz dnevnog u večernje izdanje, a preko dana visoke pete možete zamijeniti balerinkama u sličnom stilu kako bist izdržali naporan radni dan.    

 | Autor: arhiva arhiva Adeam, net-a-porter.com, 497 eura

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 150 kuna

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 150 kuna

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0