Moda

Ne možemo se nagledati ovog Stradivarius kaputa koji sada stoji 300 kuna

  • Sezona je sniženja i rado gledamo što trgovine nude
  • Tako smo pronašli super bijeli kaput u Stradivariusu
  • Cijena mu je 299,90 kn, a sastav od 71 posto pamuka i 29 poliestera 

Ovih dana puno smo svi potrošili, a onda su krenula velika sniženja kojima je prilično teško odoljeti. Ljudi koji znaju s novcem savjetuju da na sniženjima kupujemo ono što ćemo stvarno nositi i konkretnije komade koje na početku sezone imaju paprenije cijene. Zato smo potražili ponudu kaputa po sniženjima i ugledali jedan bijeli klasik koji možemo nositi ove zime, ali i, ako ga dobro održavamo, i puno drugih jer je riječ o bezvremenskom komadu koji će uvijek biti u modi.

 | Autor: Instagram Stradivarius Instagram Stradivarius  

Bijeli kaput iz Stradivariusa s uzorkom riblje kosti i remenom oko struka (koji možeš i ne moraš vezivati) nas je oduševio na prvu, sada stoji 299,90 kuna, a ono što je također super je sastav ovog komada. Naime, vanjski dio se sastoji od čak 71 posto pamuka i 29 poliestera pa će ovog ljepotana biti i ugodno nositi.

 | Autor: Stradivarius Stradivarius

Ovaj klasični komad dobro će ići...pa uz sve. Od hlača, haljina i sukanja, s njim se ne može pogriješiti, a odlično će pristajati i za svečanije, kao i svakodnevnije prilike. Jedino je važno biti malo oprezniji kad se nosi ovakav kaput - ipak je bijela boja osjetljiva...

 | Autor: Stradiavarius Stradiavarius  

Photo: Instagram Stradivarius

Komentari 0