Moda

Ne bojte se kombinirati: Jarke boje se vole!

Zaboravite na sva modna pravila u koja ste slijepo vjerovali. Vrijeme je da probudite pravog modnog eksperta u sebi i pronađete zaboravljenu odvažnost...

Tamne boje već su neko vrijeme na zasluženom odmoru. No, one pastelne, nježne i neutralne vješto pronalaze svoje mjesto u odjevnim kombinacijama. Najčešće ih "smiruju", a upravo je to pogreška koju uporno ponavljate!

Naime, upravo je ljeto idealno vrijeme da se zaljubite u jarke, upečatljive boje. Crvena, žuta, narančasta i plava vladaju ulicama, a najbolje od svega je što se međusobno nadopunjuju!

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Zaboravite na pravila o (ne)spajanju dviju ili više snažnih, efektnih boja. Upravo se one savršeno isprepliću i oživljavaju sive gradske ulice. Bude modnu odvažnost i neopisivo podsjećaju na "lude" osamdesete u kojima je sve bilo dopušteno.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Glavni zadatak žute, plave ili neke treće životopisne boje je osvježi modne kombinacije i stakne individualnost te da njome pokažete hrabrost. Zato, ako želite pobjeći od jesenskog (i modnog) sivila koje uskoro stiže, krajnje je vrijeme da u svoj ormar pustite boje ljeta.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0