Moda 27. listopada 2014.

Nataša Janjić u stylingu za pamćenje

Goran Stanzl/PIXSELL.
1/7

U kazalištu 'Gavella' održana je u petak 24. listopada premijera predstave 'Amadeus' koja je privukla velik broj poznatih osoba. Glavna zvijezda večeri bila je glumica Nataša Janjić, koja tumači ulogu Constanze, Mozartove supruge. Neobična odjevna kombinacija nije mogla proći nezamijećeno, a glumica ju je odlično nosila.

Za premijeru predstave Nataša nije igrala na sigurno nego si je dala oduška kod odabira stylinga. Taj rizik se itekako isplatio – ovo je kombinacija koja će svima dugo ostati u sjećanju. Glumica nas je odvela u neko drugo modno vrijeme u kojem su vladale raskošne haljine koje su naglašavale ženske obline.

 | Autor: Goran Stanzl/PIXSELL Goran Stanzl/PIXSELL Zanimljiv korzet koji se proteže do bokova bazno je konstrukcija za barokne haljine koje su nosile poznate dame na dvorovima diljem Europe. Nataša je ogolila barokne haljine, odabrala tek njenu bazu koja je u ovoj izvedbi bogato ukrašena. Prozirni dijelovi unijeli su dašak seksipila ovom looku.

 | Autor: Goran Stanzl/PIXSELL Goran Stanzl/PIXSELL Nataša voli koketirati s rokerskim komadima tako da je hrabro korzet kombinirala uz crne kožne hlače, gležnjače na visoku petu i malu crnu clutch torbicu. Upravo igra s, na prvu nespojivim komadima, pružila je točku na i ovom odvažnom i upečatljivom stylingu. Bravo Nataša!

U galeriji pogledajte tko je sve bio na premijeri predstave...

Komentari 0