Moda

Nataša i Joško Lokas u ležernoj eleganciji

U zagrebačkom Kaptol Centru u utorak 28. siječnja održana je premijera slovensko-hrvatskog filma 'Laku noć, gospođice'. Premijera je okupila brojna poznata lica, a najviše pogleda bilo je upućeno elegantnom paru, Nataši i Jošku Lokasu.

 | Autor: Daniel Kasap/Pixsell Daniel Kasap/Pixsell

Nataša je odlučila kombinirati trendovske komade poput kožnih čizama i krznenog kaputa uz kratku suknju i vestu izvezenu šljokicama. Zanimljive čarape poigravaju se s optičkom varkom i dodatnu produljuju noge, a popularna glumica je styling zaokružila pomoću kratkog krznenog kaputa i crnog šešira. Čizme se nadovezuju uz torbu s detaljima od resica. Malo boje u čitav outfit unio je karirani šal u kombinaciji crvene i tamnoplave boje, a iako je Nataša kombinirala trenutne najveće trendove, dojam je bio opušten i neusiljen.

 | Autor: Daniel Kasap/Pixsell Daniel Kasap/Pixsell

Natašin suprug Joško se odlučio za sportsku eleganciju u kojoj je dominirao klasičan sivi kaput srednje duljine. Jednostavna vesta u svijetlo plavoj boji i traperice casual su kombinacija s kojom se ne može pogriješiti, a detalj poput sivog šala unosi notu ozbiljnosti. Odličan izbor su cipele u svjetlo smeđoj boji s tamnijim mrljama koje daju dojam iznošenosti. 

Nataša i Joško pokazali su kako je casual elegancija odličan izbor i za svečane filmske premijere te kako se trendovi mogu izvrsno iskombinirati, a da istovremeno kombinacije ne izgledaju preforsirano i uštogljeno.

Photo: Daniel Kasap/Pixsell

Komentari 0