Moda 19. studenoga 2012.

Natalija Smogor - dizajnerica koja zna što muškarci žele!

1/10

Natalija Smogor ime je dobro poznato muškarcima koji znaju što hoće i kako se žele odijevati. Jedna je od rijetkih dizajnerica koja osluškuje njihove želje i potrebe te kreira u skladu s njima. Na ovosezonskom Dreft Fashion Weeku Zagreb jedina je dizajnerica koja će se predstaviti muškom kolekcijom proljeće/ljeto 2013.

 | Autor: Ime kolekcije je „Moje ime je Bond, James Bond“. Inspiraciju je pronašla u bezvremenskom muškarcu koji nosi fina odjela, vozi najbrži automobil, danju pije Martini, noću ljubuje s najljepšom djevojkom i uz sve to spašava svijet od zlikovaca.

 | Autor: Natalijinog Bonda uspješno je utjelovio riđokos Ivan Mitrović koji je kao netipični Bond dočarao mladog muškarca, dotjeranog danju, ambicioznog u klasičnom crnom odjelu, a noću zavodnika i šarmera koji posjećuje underground klubove miješajući razne stilove: svečano, ležerno i poslovno. Sako koji prati liniju tijela, uske kratke hlače, košulje, pamučne majice i prsluci izrađeni su od najfinijeg pamuka pomiješanog sa satenom, popelinom, jersejem i šifonom.

 | Autor: Vječna crna boja povezuje kolekciju koja odiše tajanstvenošću, seksipilom i elegancijom. Takvo je bilo i snimanje na kojem je Ivan u bondovskom stilu mahao svojim oružjem i skakao po obližnjim krovovima. Za bondovsku frizuru zaslužan je Hair doctors academy, dok fotografije potpisuje Srđan Vrančić.

U galeriji detaljnije pogledajte kampanju...

Komentari 0