Moda
Nastavak suradnje: Stiže nova kolekcija Rihanna i Manolo Blahnik čizama Nastavak suradnje: Stiže nova kolekcija Rihanna i Manolo Blahnik čizama

Nastavak suradnje: Stiže nova kolekcija Rihanna i Manolo Blahnik čizama

Ovoga puta modeli su puno nosiviji, a inspiraciju su pronašli u popularnim zimskim čizmama

Rihanna je i ove sezone nastavila svoju suradnju s Manolom Blahnikom na drugoj zajedničkoj kolekciji obuće naziva "Savage". Kapsula kolekcija ovoga puta uključuje tri para zimskih čizama u različitim bojama. Podsjetimo, njihova prva suradnja izrodila je supervisoke traper čizme sa svjetlucavim ukrasima, koje ne može nositi baš svatko. 

 | Autor: Splash Splash

Ovoga puta, dizajnerki duo poigrao se brušenom kožom , ovčjom vunom i praktičnijim modelima, a inspiraciju su pronašli u popularnim Timberlandicama, čiju je verziju Blahnik krairao i davne 1994. godine. Nove čizme imaju bolje definiranu siluetu i dodatak vune. 

 | Autor: Manolo Blahnik Manolo Blahnik Gležnjače dolaze i u bijeloj varijanti, a nova kolekcija uključuje i dva para visokih čizama.

 | Autor: Manolo Blahnik Manolo Blahnik Osim ovih s dodatkom krzna, Rihanna i Manolo dizajnirali su još jedne čizme koje sežu iznad koljena, no ovoga puta u puno nosivijem, kožnom izdanju.

 | Autor: Manolo Blahnik Manolo Blahnik

Cijene nove kolekcije još su nepoznate, a čizme iz njihove posljednje suradnje koštale su između 895 i 3.995 dolara. Ograničena kolekcija u odabrane trgovine stiže 16. studenog, a u galeriji možete pogledati i ostale modele.

Photo: Getty Images

Komentari 0