Moda

Naše saborske zastupnice znaju da se politika i moda vole

Iako su uvijek u klasičnim komadima, ne boje ni poigrati s bojama, a definitivno znaju što je u trendu

Ako ste posljednjih dana obratili pozornost na događanja u hrvatskom Saboru, vrlo je lako moguće da su vam pažnju umjesto aktualnih tema privukle modne kombinacije pojedinih zastupnica.

Naime, ove dame svojski se trude dokazati da ne prate samo politička događanja, već i trendove u svijetu mode. Tako su svojim outfitima napravile značajan odmak od pomalo dosadnjikavih kombinacija koje ste naviknuli gledati u saborskim klupama. Kako god, teško ih je ne primijetiti.

Vodička gradonačelnica i zastupnica HDZ-a, Branka Juričev Martinčev, na današnjoj raspravi o izmjenama i dopunama Zakona o autorskom i srodnim pravima pojavila se jednobojnoj kombinaciji kojom odaje kako dobro zna da je tamno plava postala nova crna. Haljinu s upečatljivim volanom, kakvu u posljednje vrijeme nose sve trendsetterice, kombinirala je uz haljine do koljena i jednostavnu torbu u istoj nijansi. Možda je igrala na sigurno, ali morate priznati da je pokazala da prati trendove. No, autorska prava na stajling kakav danas nose brojne dame sigurno neće dobiti...

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Državna tajnica za mlade i obitelj, Margareta Mađerić, nedavno je ipak pokazala nešto više modne odvažnosti od njene kolegice te je svijetlim i nježnim bojama unijela dašak svježine u sabornicu.

Ipak, ove dvije dame dijele zaljubljenost u jedan od najvećih prošlogodišnjih trendova - volane. No, umjesto haljine Mađerić je odjenula bluzu s upečatljivim volanima na rukavima koju je kombinirala uz štikle u istoj nijansi. Svoj stajling osvježila je još jednim "must have" komadom, plisiranom suknjom kakvu jednostavno morate imati u svom ormaru.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Čini se kako je i Vesna Bedeković poprilično dobro upoznata s popularnošću spomenute suknje pa je Saborom prošetala u istom modelu, ali u nešto tamnijoj nijansi. Inspiraciju za ostatak svog outfita pronašla je u vječnoj klasici. Basic crna majica te kožna jakna i lakirana torba u istoj boji odlično su se uklopili u ovaj stajling.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

No, možda najviše zanimanja svojim stajlingom nedavno je izazvala Ivana Ninčević Lesandrić kada je naizgled potpuno običnu kombinaciju "začinila" predimenzioniranom satenskom mašnom. Iako su mašne na košuljama i bluzama jedan od trendova koji su se vratili na velika vrata, morate priznati da ih u ovakvom izdanju još uvijek niste vidjeli.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0