Moda

Naše poznate cure prave su majstorice elegancije

Na otvorenju još jednog sofisticiranog i bezvremenskog Liu Jo storea u Arena Centru brojne poznate Hrvatice pokazale su što za njih znači elegancija

Uvjerili smo se kako naše poznate dame jako dobro kombiniraju elegantne i bezvremenske komade, a isto tako znaju i da će casual lookom oduševiti gdje god se pojave. Baš zato i obožavaju poznati modni brend Liu Jo koji je prepoznatljiv po svom ženstvenom i posebnom dizajnu.

Iva Radić, Sandra Bagarić i Jelena Rozga apsolutne su vladarice modne elegancije i ženstvenosti, a ovoga su se puta odlučile za isti komad - blejzer! Iva je jednostavni crni blejzer prebacila preko midi haljine, dok su se Sandra i Jelena odlučile za ultra modernu verziju odijela. Sandra se odlučila za svijetlu varijantu odijela, dok je Jelena svoju all-black kombianciju začinila plavim Manolo Blahnik cipelama.  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Iva Radić, Sandra Bagarić, Jelena Rozga

Aktualna kolekcija Liu Jo za jesen/zimu donosi urbane i moderne fashion komade namijenjene samosvjesnim ženama koje brinu o svom stilu, a upravo su to Tamara Garbajs, Antonija Blaće i Ecija Ivušić. Djevojke su odabrale jednu sigurnu outfit formulu: traperice i kratku jaknicu, ali su se zato poigrale bojama. Tamara i Antonija zemljanim tonovima, a Ecija jarkom crvenom. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Tamara Garbajs, Antonija Blaće, Ecija Ivušić

Okupljenima je uz svečanu notu predstavljena aktualna kolekcija za jesen/zimu 2017 koja se savršeno uklopila u minimalistički uređen interijer nove modne destinacije koja će zasigurno prirasti srcu mnogih zagrebačkih fashionistica. U savršenoj ravnoteži linija i kvalitetnih materijala, naglasak je stavljen na must-have jakne obogaćene krznom u boji. Osim jakni, kolekcija obiluje atraktivnim puloverima, haljinama i elegantnim torbama. 

Photo: Liu Jo

Komentari 0