Moda

Naša manekenka Ivona nosila je reviju Chanela!

Skoro svaka mlada manekenka se posebno veseli kada nosi reviju u Parizu, a tek kada nosi Chanel Haute Couture, to je posebno dostiguće, koje je iskusila naša mlada manekenka Ivona Bevanda.

Jedna od naših najuspješnijih mladih modela i ujedno lice koje se ne zaboravlja tako lako, djevojka egzotične ljepote, Ivona Bevanda, danas je nosila Chanel Haute Couture na Tjednu visoke mode u Parizu.

 

 

Objavu dijeli Yvonne (@yvonne.b.97)

Odjevena u kostimić od tvida karo uzorka, s pripadajućim šeširićem i bijelim biserima na ušima, Ivona je izgledala senzacionalno na pisti Grand Palaisa. Doista, teško je među desecima djevojaka ne zamijetiti lijepu Ivonu, koja je postigla uspjeh o kojem sanjaju brojne mlade manekenke diljem svijeta. Veliko postignuće ove ljepotice bademastih očiju sigurno slave i u njezinoj agenciji Colors Model Management.

Ivona je više puta svoj uspjeh dokazala i na domaćoj sceni, kada je pozirala za brojne modne i lifestyle magazine. Ivona, u stranim krugovima sada poznata kao Yvonne, zasad je uz Chanel Haute Couture, nosila Giambattista Valli Couture, kao i prvu reviju Petera Dundasa za njegov novi brend "Dundas". Tjedan visoke mode u Parizu se zahuktava i nadamo se da ćemo Ivonu još vidjeti na pisti.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: miss7

Komentari 0