Moda

Napokon znamo: Idealni kroj traperica za svaki oblik tijela

Jeste li znali da za svaki tip tijela postoji onaj jedan model traperica koji mu najviše laska? Vrijeme je da otkrijete svoj!

Legendarnim trapericama ne treba pompozna najava - svi ih nosimo, svi ih volimo i svi želimo onaj jedan par kojem se uvijek možemo vratiti i koji će nas spasiti u svakoj situaciji. Donosimo savjete kako pronaći idealan model traperica prema vlastitom obliku tijela. 

... AKO STE VISOKI

Imate sreće! Vama svaki kroj dobro stoji: s visokim ili niskim strukom, kraćim ili dužim nogavicama... Jedino, ukoliko imate koji kilogram viška, izbjegavajte skinny modele.

 | Autor: arhiva arhiva Zara traperice, 300 kuna

... AKO STE ŠIRI U BOKOVIMA

Širina nogavica vrlo je važna: najbolje će vam pristajati ravne ili one koje se umjereno šire. U obzir dolaze i skinny traperice, ali s dugačkim džemperom.

 | Autor: arhiva arhiva Madewell, net-a-porter.com, 190 eura

... AKO IMATE ŠIRI STRUK

Lijepo će vam stajati traperice s visokim strukom, a možete nositi i model niskog struka, pod uvjetom da odjenete košulju A-kroja.

 | Autor: arhiva arhiva Balmain traperice, net-a-porter.com, 970 eura

... AKO IMATE DUŽI TORZO

Da bi vaše noge izgledale duže, upotrijebite dvije čarobne riječi: boot cut. U pitanju je model traperica koji je u gornjem dijelu uži, a nogavice se blago šire.

 | Autor: arhiva arhiva 3x1 traperice, net-a-porter.com, 525 eura

... AKO STE "PLUS-SIZE"

Potražite jednostavan, tamniji model, bez ukrasa i dodataka, koji prati liniju tijela (ni preširok ni preuzak).

 | Autor: arhiva arhiva H&M traperice, hm.com, 20 eura

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0