Moda

Naočale u zelenim bojama kao veliki proljetni trend

Zelene naočale bez sumnje su privukle pažnju ove sezone i predviđa se da će zelena boja naočala biti popularna ovog proljeća. Kao izražavanje prirodne elegancije i modernog stila, bez obzira da li se odlučite za klasičan okvir, cat-eye, okrugli ili oversized, zelena boja čini da izgledate moderno i u trendu.

Dioptrijske naočale su jednostavan i zabavan način za podignuti vaš outfit – FRAMES, disruptivni brend dioptrijskih naočala, to potpuno razumije. FRAMES, od svog osnutka, pomiče granice stavova o tome kako vrhunski dizajn i visoka kvaliteta uvijek dolaze s visokom cijenom. Ruši tradicionalnu percepciju naočala kao luksuznog modnog dodatka i potvrđuje da moderne, kvalitetne i vrhunski dizajnirane naočale mogu biti pristupačne.

Niže donosimo neke od modela dioptrijskih naočala u zelenim nijansama a cijelu kolekciju dioptrijskih naočala po cijeni već od 27 EUR s uključenim naočalnim lećama pogledajte na framespage.com

 | Autor: FRAMES FRAMES

Amelia, sada na 20% popusta, cijena 48 EUR, naočalne leće uključene

 | Autor: FRAMES FRAMES

Claudia, sada na 20% popusta, cijena 63,20 EUR, naočalne leće uključene

 | Autor: FRAMES FRAMES

Devine, sada na 20% popusta, cijena 71,20 EUR, naočalne leće uključene

 | Autor: FRAMES FRAMES

Piper, sada na 20% popusta, cijena 71,20 EUR, naočalne leće uključene

 | Autor: FRAMES FRAMES

Rocco, sada na 20% popusta, cijena 59,20 EUR, naočalne leće uključene

 | Autor: FRAMES FRAMES

Dorothy, cijena 27 EUR, naočalne leće uključene

Dobrodošli u svijet FRAMES dioptrijskih naočala, gdje stil susreće pristupačnost! Istraži FRAMES kolekciju dioptrijskih naočale već od 27 EUR s uključenim naočalnim lećama.

Photo: FRAMES

Komentari 0