Moda
čizme s džepovima

Nakon cargo hlača, evo i cargo čizama! U high street kolekcije stigla su tri modela s džepovima

  • Čizme s visokim potpeticama u high street verziji ove sezone dolaze s posebnim dodacima
  • Osim zakovica, kopči i drugih metalnih detalja koji su nam već dobro poznati, nekoliko novih modela krase i veći i manji džepovi
  • Čizme s visokim potpeticama i detaljima džepova dobile su upečatljivu siluetu koja se izdvaja u svakom outfitu

U sezonu visokih i niskih čizama već smo dobro zakoračili, a high street kolekcije pune su odličnih modela, od klasičnih i minimalističkih do onih ultra trendy, ukrašenih raznim efektnim detaljima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BERSHKA (@bershka)

Ako želimo obuću koja se ističe, ovi modeli čizama iz Bershke, Zare i Stradivariusa mogli bi biti idealan odabir, budući da ih baš poput popularnih cargo hlača krasi mnoštvo bočnih džepova.

čizme s džepovima | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius, čizme s džepovima

U Stradivariusu dolaze u verziji od tamnosivog trapera, s potpeticom visine 8,5 cm, špic vrhom te dva bočna džepa podjednake veličine. Među Bershkinim novitetima pronašle smo model koji dolazi u dvije boje, kaki i svjetlosivoj, a osim manjih i većih džepova, ovaj model krase i dva tanja remena, dok im je potpetica visine 10 cm.

čizme s džepovima | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka, čizme s džepovima čizme s džepovima | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka, čizme s džepovima

Model iz Zare također dolazi u verziji od trapera, no i u svjetlijoj, bež nijansi, s tankom potpeticom od 6 cm, šiljastim vrhom te  dva bočna džepa.

čizme s džepovima | Autor: zara zara Foto: Zara, čizme s džepovima

Čizme iz Bershke i Zare imaju i AIRFIT ® fleksibilnu tehničku tabanicu izrađenu od lateks pjene koja omogućava veću udobnost prilikom nošenja čizama!

Možda vas zanima Izvrsnu high street verziju popularnih Inuikii čizmica pronašli smo u H&M-u Rubrika Moda Moda

Model iz Bershke dostupan je po cijeni od 59,99 eura, Zarina bež verzija čizama s džepovima ima cijenu od 69,95 eura, dok ćemo za model iz Stradivariusa morati izdvojiti 49,99 eura.

čizme s džepovima | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka, čizme s tankom potpeticom i džepovima s metalnim detaljima (59,99 eura) čizme s džepovima | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka, čizme s tankom potpeticom i džepovima s metalnim detaljima (59,99 eura) čizme s džepovima | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius, traper čizme s džepovima (49,99 eura) čizme s džepovima | Autor: Zara Zara Foto: Zara, čizme od trapera s potpeticom i džepovima (69,95 eura)

Možda vas zanima Prava modna bajka: Secirali smo ekskluzivnu kolekciju Jimmyja Chooa i Jean Paul Gaultiera Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @evitastork

Komentari 0