Moda

Nakit za plažu koji osigurava poglede

Mi ćemo ti po tisućiti put ponoviti kako si prekrasna bez šminke i modih dodataka na plaži i da je najljepše u potpunosti uživati u suncu i ljetu bez ikakvih opterećenja. No, priznajemo, postoje neke modne sitnice koje bi te mogle osvojiti, a najbolje izgledaju upravo na plaži

Baš kao svaka boho princeza, ni ti na plažu ove godine nećeš otići bez nekoliko lažnih tetovaža ili nekog dobrog komada nakita zbog kojeg će te svi gledati? Na tvoju sreću, ove sezone postoji cijela kolekcija nakita koja kao da je stvorena za plažu. Uz minijaturni bikini sjajno će pristajati metalni lančić koji se proteže preko cijelog torza - popularno zvan "body chain".

Odlično izgleda na badiće

 

// sandy, salty & sunkissed | @_gypseaa dripping in gold ✨🐚 #brooklyngracelayers x #madeinCA

A post shared by ʙʀᴏᴏᴋʟʏɴ ɢʀᴀᴄᴇ (@brooklyngracejewelry) on

Uz bijeli bikini ovakav komad nakita ne može ostati neprimijećen, tako da je to jedna od boja saveznica pri nošenju ovakve vrste nakita, dok osobito ukrašava retro bikini s gaćicama visokog struka. Tako će do izražaja doći sve perlice, kuglice, biseri  i ukrasi koji se nalaze na ovom seksi lančiću.

Kimono je i dalje vruća roba

 

🌞feel'n that first day of summer G L O W | @_gypseaa in the LIA LARIAT & Body Chain | #brooklyngracelayers #madeinCA #14kgoldfilled 📷 @renaehatch

A post shared by ʙʀᴏᴏᴋʟʏɴ ɢʀᴀᴄᴇ (@brooklyngracejewelry) on

Doista, ne moramo ni navesti sve blagodati dobrog pokrivala za plažu. Osim što će uspješno sakriti baš sve nepravilnosti, a u prvi plan staviti badić i divni ukras za tijelo, većina kimona, plašteva ili ogrtača su obojeni najdivnijim bojama. Teško je više i zamisliti ljeto bez barem jednog cvjetnog ili pak pastelnog plašta ili kimona.

Još bolje izgleda uz haljine

Ovo je doista jako seksi. Bilo da se radi o bijeloj maksi haljini koju ćeš rado nositi i na plažu i kombinirati sa šeširom ili ćeš radije odabrati slip haljinu crne boje, body chain je kul dodatak u oba slučaja. Ove sezone su posebno popularni lančići koji glume liniju grudnjaka.

 

Paige body chain, $15, at BaubleBoutique.com *Free shipping on orders over $50*

A post shared by Bauble Boutique (@baubleboutique) on

Na raskopčanoj košulji ili bluzi lađa izreza

Ne moramo o ovome ništa posebno niti reći, jer slika govori tisuću riječi, zar ne? Pogled na dekolte je zajamčen, a ovo je kombinacija koja je smjela već sama po sebi, bit će dodatno seksi ako košulju i lančić upariš i s vrućim traper hlačicama. On ne bi trebao skinuti pogled s tebe...

 

#Shot by me 📸 #Jewelry: #RoseQuartz #BodyChain #Model: @ekaterinacherevko

A post shared by Claudia Maria 🌻 (@graphicbliss) on

Baš kao i seksi košulja i lijepa bluza otvorenih ramena lijepo ističe ovaj genijalni body chain. Ovo je jedna pomaknuta verzija klasike, jer su sada biseri s klasične ogrlice prešli na choker i spojili se u dugi lančić preko prsa. Klasično zavodljivo je dobilo jedno novo značenje!

 

В @Nataly_Bijou ты можешь заказать уникальные украшения, аксессуары, сделанные специально для тебя 👑 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 Доставка 🌎 Заказы в директ или ватсап 📲 89174402301 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 #наталибижу #бижутерияуфа #nataly_bijou #цепочка #бодичейн #Уфа #Москва #бодичейнмосква #аксессуарыуфа #слейв #хэндмэйдуфа #цепочкауфа #подвескамосква #фурнитура #Новосибирск #Тюмень #Питер #салават #магазинуфа #handmadeaccessory #america #USA #blogger #блоггер #chain #bodychain #купальникуфа #купальник #купальникмосква #купальниквналичии

A post shared by Свадебные украшения, бижутерия (@nataly_bijou) on

Gdje se mogu nabaviti ovi odlični lančići za tijelo? Na većini web shopova, ali i u high street trgovinama poput H&M- a ili Topshopa. Dolaze u dva stila: ili potpuno minimalistički s tek jednim lančićem ili kao pravi boho nakit, s hrpom perlica, kamenčića ili pak perja.

 | Autor: H&M, 15 €; Asos, 6 funti; H&M, 10 € H&M, 15 €; Asos, 6 funti; H&M, 10 €

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0