Moda
Najženstvenija romantičarka među bojama u jesenskom izdanju Najženstvenija romantičarka među bojama u jesenskom izdanju Najženstvenija romantičarka među bojama u jesenskom izdanju Najženstvenija romantičarka među bojama u jesenskom izdanju Najženstvenija romantičarka među bojama u jesenskom izdanju Najženstvenija romantičarka među bojama u jesenskom izdanju Najženstvenija romantičarka među bojama u jesenskom izdanju 1/8 Najženstvenija romantičarka među bojama u jesenskom izdanju

Najženstvenija romantičarka među bojama u jesenskom izdanju

Nosite li je od lave do pete, uozbiljite je crnom, a savršeno se slaže i s crvenom i zelenom

Pastelne boje nimalo nemaju problema s time što je nastupila jesen. Osim na standardnim komadima ove sezone nježna ružičasta našla se i na modnim “grijačima”. Tako ćete u bundici biti poput prave moderne princeze.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Želite li još romantičniju dozu, nosite je na haljinu i gležnjače, a urbaniji prizvuk dat će uz traperice i kakve robusnije čizme. Od glave do pete itekako je poželjna, kako to radiChanel, no ipak je malo “uozbiljite” strožim bojama poput klasične crne.

 | Autor: Getty Images Getty Images Chanel

A ako mislite da sve uvijek mora biti crno, nema zime. Crvena joj je jedna od najvjernijih modnih “prijateljica”. Valentino je dao vrlo jednostavan stilski prijedlog - ružičastoj princezi u ruke je stavio crvenu torbicu.

 | Autor: Getty Images Getty Images Valentino

Stoga se ne bojte ovu vatrenu nijansu dodati u svoj nježni styling. A ružičasti dodaci pravi su spas ako više volite minimalističke jednobojne stylinge. Kožnate rukavice, upečatljive naušnice ili cipele dobro će “osvježiti” sivilo. Osim crvene tu su i plava, zelena i ciglasta koje joj stoje kao salivene. Naravno, nijansi ove najveće “romantičarke” u stilskoj paleti ima mnogo. Prilagodite je svojem tenu i bacite se na eksperimentiranje, a u galeriji potražite odlične stilske prijedloge.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0