Moda

Najtraženiji komad nakita u Hrvatskoj je srebrna narukvica s dva zaljubljena srca

Ususret Danu žena, mnogi će planirati i prigodni dar, a tim povodom ARGENTUM predstavlja "Zaljubljena srca"

Naime, podaci najvećeg hrvatskog lanca za prodaju nakita u zemlji, srebrnarnica ARGENTUM, prikupljeni tijekom nedavnog Dana zaljubljenih pokazali su kako se, povodom Valentinova, u veljači najviše kupovala upravo narukvica Zaljubljena srca, što je za prodavače bilo iznenađujuće jer su proteklih godina najprodavaniji nakit bile naušnice.

 | Autor: arhiva arhiva Argentum, srebrna narukvica sa cirkonima, s popustom 180 kn

Ovo je prvi puta da su narukvice s trona skinule naušnice, a osim kvalitetnog dizajna, bitnu ulogu u tome je odigrala i njihova pristupačna cijena koja s aktualim 50% nižim cijenama iznosi samo 180 kuna. Narukvica Zaljubljena srca ručni je rad i 100% hrvatske proizvodnje, a na tržištu postoji u još nekoliko varijanti – s crvenom ili žutom pozlatom te jednostrukim ili više lančića.

 | Autor: arhiva arhiva Argentum, srebrna narukvica sa žutom pozlatom i cirkonima, s popustom 145 kn

Savršen dar za voljenu osobu za svaki dan kao i povodom Osmog marta u ARGENTUMU i dalje možete pronaći po super cijenama od 70 do 270 kuna i više, a tu su još i dodatne pogodnosti: popusti od 50% na srebro, 40% na sve satove te 25% na zlato i novu kolekciju srebrnog nakita - koji vrijede bez obzira na način plaćanja!

 | Autor: arhiva arhiva Argentum, srebrna narukvica sa crvenom pozlatom i cirkonima, s popustom 180 kn 

Photo: arhiva

Komentari 0