Moda

Najpoželjnija obuća ove jeseni!

Jesen je pred vratima, a s njom dolazi vrijeme za topliju i robusniju obuću. Ali to ne znači da moramo zaboraviti na stil, upravo suprotno! U novoj sezoni u trgovinama obuće Mass očekuje se prava eksplozija različitih stilova i boja koje će zasigurno oduševiti modne entuzijaste. Otkrivamo najpoželjnije modele jesenske obuće koje možete pronaći na mass-shoes.com.  

Retro tenisice, robusne bikerske gležnjače, glamurozni modeli s ukrasnim dodacima i metalik detaljima, te elegantne cipele u klasičnim bojama, bit će posebno popularni ove jeseni i zime. Pripremite se za sezonu koja će zasigurno ostaviti traga u vašoj garderobi!

Retro tenisice za svakodnevni stil

Retro tenisice već nekoliko sezona vladaju urbanim stajlingom, a ove će godine u prvom planu biti modeli s karakterističnim gumenim potplatom koji spajaju udobnost i ikoničan izgled. Adidas, New Balance i Puma samo su neki od brendova koji svojim modelima prkose vremenu i oduševljavaju svojom svestranošću. Šarene varijante ovih tenisica bit će pravo osvježenje jesenskih modnih kombinacija, dok su modeli u neutralnim bojama savršen odabir za sportski elegantni izgled i za svaki dan.   

 | Autor: Mass Mass

Elegancija s daškom nostalgije: Mary Jane cipele

Mary Jane cipele već su se ovog proljeća vratile u modu. Njihov prepoznatljiv dizajn s remenom preko rista unosi dašak nostalgije, a istovremeno su potpuno u koraku s najnovijim modnim trendovima. Ove sofisticirane ženske cipele na mass-shoes.com možete pronaći u različitim bojama, od klasične crne do modernih lakiranih, crvenih i zlatnih modela. Idealan su odabir za chic svakodnevni look, no možete ih nositi i za elegantne prigode.

 | Autor: Mass Mass

Glamur u kombinaciji s ukrasnim dodacima i metalnim detaljima

Za sve one koji vole nešto glamurozniji stil, cipele ukrašene remenčićima i metalik detaljima bit će pravi izbor ove sezone. Ovaj trend se ne pojavljuje samo na elegantnoj obući, već i na tenisicama, mokasinama, balerinkama i gležnjačama. Srebrni detalji donose futuristički štih i dodaju dašak tajanstvenosti modernim kombinacijama, a dodaci poput kamenčića daju sjaj i profinjenost.

 | Autor: Mass Mass

Kraljevski crne, smeđe ili bež cipele

Ako bismo morali izdvojiti tri boje koje će ove godine biti najzastupljenije, to bi nedvojbeno bile crna, smeđa i prljavo bež. Ove klasične boje ostaju snažan trend budući da su svestrane i dobro se slažu s različitim odjevnim stilovima. I muškarci i žene pronaći će širok izbor cipela u ovim nijansama u trgovinama Mass, od elegantnih natikača do robusnih gležnjača koje su prikladne za svaku priliku.

 | Autor: Mass Mass

Motorističke gležnjače za rokerksi izgled

Ljubitelji robusne obuće oduševit će se motorističkim gležnjačama i čizmama koje su savršen izbor za hladnije dane. Crna boja, debeli potplati i velike kopče, glavna su obilježja ove obuće koja u stajling unosi dašak bunta i odvažnosti. Za savršen "rock chic" izgled izvrsno pristaju uz skinny traperice i kožnu jaknu, a mogu se kombinirati i uz nježniju odjeću i materijale kako bi se stvorio modni kontrast koji je teško promašiti.

 | Autor: Mass Mass

Slip-In modeli tenisica za brzo obuvanje

Slip-in modeli tenisica sve su popularniji jer spajaju udobnost, funkcionalnost i stil koji nam je potreban u ubrzanom tempu modernog života. Jednostavnost i praktičnost Skechers Slip-in tenisica razlog su zašto one postaju neizostavan dio casual garderobe.

 | Autor: Mass Mass

Photo: Mass

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450