Moda

Najpopularniji proizvodi uličnog stila u PRM-u: Što morate imati?

Obnovite vašu garderbu i pripremite se za ljeto i jesen. Potražite moderne must-have odjevne komade i zablistajte gdje god krenete.

Ulični stil je nadišao svoje urbane korijene i postao globalni modni fenomen, a PRM je na čelu ovog pokreta. Poznat po brizi o najnovijem i najboljem u uličnoj modi, PRM HR nudi niz „must-have“ proizvoda koji utjelovljuju bit kulture ulične odjeće i urbanog stila.

Zašto su majice kratkih rukava sa zanimljivim printevima i dalje popularne?

Legendarne majice s printevima i dalje su popularne jer lako spajaju udobnost s izražavanjem vlastitog stila i karaktera. Ove majice omogućuju pojedincima da pokažu svoj stil kroz različite dizajne i slike. Bilo da se radi o omiljenim bendovima, umjetničkim grafikama ili smiješnim natpisima, svatko može pronaći majicu koja odražava njegovu jedinstvenost. Zato su toliko popularne – jednostavne su, udobne i pružaju način da se izrazite bez puno truda.

Svestranost grafičkih majica čini ih prikladnima za različite stilove, bilo da se kombiniraju s trapericama za ležeran izgled ili nose ispod sakoa za uglađeniju kombinaciju.

Klasične dukserice lako idu uz sve

Dukserice su još jedan kamen temeljac ulične odjeće, nudeći stil i funkcionalnost. Asortiman PRM-a uključuje klasične majice s kapuljačom popularnih brendova poznatih po svojoj kvaliteti i kultnom dizajnu. Ove majice s kapuljačom često imaju jedinstvene printove, no mogu biti i jednobojne bez ikakvih printeva. Upravo to ih čini svestranim odjevnim komadom za nošenje u svim prigodama. Udobnost i izdržljivost ovih dukserica čine ih omiljenim odabirom kada je u pitanju ležerna odjeća.

Kakve su tenisice danas „in”?

Nijedan urbani i ulični outfit nije potpun bez savršenog para tenisica. PRM se može pohvaliti impresivnim izborom najnovijih i najtraženijih tenisica vrhunskih brendova. Današnji trendovi tenisica spajaju nostalgiju s modernim inovacijama. Retro stilovi brendova poput Vansa i Adidasa se vraćaju, dok na popularnosti dobivaju i modeli s platformom.

Osim toga, tehnološki napredni modeli s detaljima poput vezica koje ne morate vezati i potplata  izrađenih 3D printanjem ističu se kao simbol udobnosti i inovacije u današnjim trendovima tenisica. Ove tenisice ne samo da nude neusporedivu udobnost i vrhunske performanse nego služe i kao izraz vlastitog stila.

Moderne jakne za razne aktivnosti i modni izričaj

Jakne su danas puno više od odjevnog komada namijenjenog isključivo za zaštitu od vremenskih uvjeta; one su postale ključan element modnog izričaja i praktičnosti, prikladne za različite aktivnosti.

Sportske jakne, poput onih namijenjenih trčanju ili planinarenju, često kombiniraju lagane materijale s visokom prozračnošću kako bi pružile udobnost i slobodu pokreta. S druge strane, jakne za svaki dan naglašavaju elegantan i moderan izgled uz funkcionalne značajke. Trendovi u modi sve više prepoznaju jakne kao ključni element stiliziranja, a naglasak je na inovativnim materijalima, minimalističkom dizajnu i pažljivo integriranim tehničkim detaljima koji istovremeno zadovoljavaju estetske i praktične potrebe modernog života.

Traperice široke ili uske – koje odabirete?

Kada je riječ o trapericama, one su neizostavni dio garderobe, pa tako i PRM asortimana. Izbor između širokih i uskih modela ovisi o osobnom stilu i udobnosti. Široke traperice pružaju opušteni i ležeran izgled, često naglašavajući retro ili vintage estetiku koja je ponovno postala popularna. S druge strane, uske traperice često se nose kao osnova za razne stilove; od casual do formalnijih kombinacija. Ovisno o prigodi i osobnim preferencijama na PRM online lako ćete pronaći raznolike modele koji najbolje odgovaraju vašem modnom ukusu, potrebama i stil života.

 

Photo: None

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450