Moda

Najomiljeniji top ljeta paše uz visoki struk

Već dugo na ljetnoj vrućoj listi se drži crop top. Mali rezani topovi se često kombiniraju s hlačicama visokog struka, dugačkim kaftanima, traper mini suknjama ili damskim suknjama midi dužine. Kako ćeš ti ove godine nositi svoj crop top?

Kada kažemo da je crop top vrući trend, nismo toliko u krivu kada bolje razmisliš, zar ne? Takvi seksi kratki topići prizivaju ljeto na najbolji mogući način. Gdje se takvi kratki topići najčešće nose? Odabrali smo tri kul ljetna odredišta, koja su u neku ruku i nedostižna, ali zato odjeća koja paše uz ta odredišta srećom je itekako dostupna. Na Karibima se nose topići u kombinaciji s kaftanima, djevojke na Ibizi nose potpuno prozirne topiće, dok će Španjolke uživati u kombinaciji boja i uzoraka. 

Crop top za Karibe

Ovo vruće vrijeme idealno je za nošenje minijaturnih rezanih topića koji podsjećaju na gornje dijelove bikinija (Zara, 59 kn), a još k tome imaju neodoljive volane koji pomažu u tome. Takvi topići puno otkrivaju i to nam uopće ne smeta. Ali, zato je dobro kombinirati ih s traper hlačicama (Pull&Bear, 119 kn), omiljenim komadom za plažu. Ove iz Pull&Beara posebno dobro stoje svim figurama jer imaju dobar omjer visokog struka i dužine nogavica. Mogle bi se dobro kombinirati s kaftanom istog brenda. Pastelna boja kaftana (Topshop, 35 funti) genijalno se kombinira i s ostalim pastelnim bojama, poput natikača baby blue boje (Nine West, 519 kn) koje imaju neodoljivo perje kao ukras!

 | Autor: miss7 miss7

Kako nositi vrući topić na Ibizi?

Da, dobro si čula. Ibiza je slavno ljetovalište gdje će te ljudi začuđeno gledati ako dođeš odjevena u košulju dugih rukava i kratke hlačice pristojne dužine. Naime, ova seksi destinacija zahtijeva jednako seksi odjeću. A što je više provokativno od prozirnog čipkanog topića (Zara, 59 kn) koji ćeš nositi uz poluprozirnu suknju midi dužine (Stradivarius, 99 kn)? Na Ibizi se pleše od jutra do mraka, pa je kosu uvijek podignuta u visoki rep ili punđicu, koja rijetko prolazi bez visećih naušnica (Parfois, 80 kn). I naravno, udobne cipele (Topshop, 25 funti) jer u štiklama i tankim petama se ne možemo toliko razbacati!

 | Autor: miss7 miss7

Topić poput Španjolke

Kako izgleda odmor u seoskom okruženju Španjolske? Neodoljivo dobro, složit ćemo se. Volani, hrpa uzoraka, romantika i slatkoća na entu! Dobar odabir je crveni topić s čvorom (Mango, 69 kn) oko grudi koji se odlično uparuje sa suknjom koja ima tregere (Stradivarius, 99 kn). Baš poput suvremene plesačice flamenca. Osim flamenca, imamo i flamingose! Oni su na printu predivnih platformi (Topshop, 30 funti) koje kao ukras također imaju čvorić! Još samo vesela prugasta torba (Parfois, 240 kn) s aplikacijama i tvoj španjolski godišnji odmor može pomoći sada odmah!

 | Autor: miss7 miss7

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

 

Photo: Chriselle Lim /miss7

Komentari 0