Moda
Najlonke s flisom iznutra

Najlonke s flisom su viralni hit - u njima ti sigurno neće biti hladno

  • TikTok nam nastavlja otkrivati pametne modne trikove, na primjer ove podebljane hulahupke
  • Iznutra imaju sloj toplog i mekanog flisa - nije možda seksi, ali dobro grije!
  • Preko njih možeš navući svoje uobičajene najlonke ili štrample, no možeš ih nositi i same

Ovo je nešto što ne želiš preskočiti. TikTok trenutno doista prednjači u davanju informacija koje nismo ni znali da trebamo. Od trikova kako pretvoriti svileni šal u top ili proširiti traperice, TikTok nam je donio prilično genijalne modne trikove.
Budući da je zimsko vrijeme i bez tople, zimske odjeće više ne možemo van, posljednja TikTok ideja koja nam je zapela za oko dolazi u obliku termalnih najlonki, iznutra obloženih toplim flis materijalom.

 

@sandysprosium

Winter Fashion Hack! #winterfashiontips #fleecelinedleggings #fashionhack #midwestfashion #amazonmusthaves #amazonfinds #foryou #fypシ #amazonfavorites

♬ I Hate U - SZA

 

Ove najlonke napokon nam donose stvarno topli i praktičan način uz koji možemo nositi haljine i suknje i na najnižim temperaturama (i izdržati nekoliko sati na adventskim štandovima), a TikTokerice su ih proglasile “must have” zimskim komadom. Najlonke se mogu pronaći na Amazonu za 10 funti (oko 88 funa), a brojne TikTokerice naručile su ih i isprobale da vide jesu li stvarno toliko tople i koliko štite od zime.

Možda vas zanima Najlonke s uzorkom su veliki hit. Odabrale su ih brojne prolaznice i nisu pogriješile Rubrika Moda Moda

 

@neurospacegirl

Reply to @emmmmeeeeeee @emma🌟  I got u girlies💅 #ootd #nycwinter

♬ DON'T LET GO - KWADI

 

Možeš birati između crne, bež ili sive boje, a većina se odlučuje za klasičnu crnu koju možeš na sve kombinirati. Nakon što ih obučeš, tad bi preko njih mogla odjenuti i dodatni par uobičajenih najlonki ili debelih čarapa za više topline. Ili pak ako ne želiš da se vide one nego neke tvoje čarape. Ako ne želiš nositi preko njih ništa, ove flisnate hulahupke možeš nositi i same, a s onima u crnoj boji sigurno nećeš pogriješiti! Za one koje se ni u zimsko vrijeme ne odriču haljina i suknji, čak i minica, ovo je savršeno. 

Photo: Amazon

Komentari 0