Moda

Najljepše vjenčanice Instagrama: da se poželiš udati nekoliko puta...

Instagram je društvena mreža koja vrvi fantastičnim idejama iz svijet mode, beautyja, lifestylea i interijera. Isto tako, na Instagramu postoji cijelo more prekrasnih vjenčanica. Zapravo, tako zgodnih da (samo) zbog njih maštamo o princu...

Iako klasična bijela haljina nikada neće izaći iz mode, vjenčanice postaju sve smionije i otkačenije. A inspiracija na Instagramu je bezbroj. Tko je dovoljno hrabar da kupi vjenčanicu online, a dovoljno komotan da si prištedi silna isprobavanja, za njega je Instagram raj. Mnogo online adresa s vjenčanicama nudi povoljne komade, a isto tako sve je veća ponuda tradicionalnih haljina. Mislim, ako i ne zvone uskoro crkvena zvona, ovo je zgodno pogledati. Maštovite, neobične, prekrasne... Da se poželiš udati samo zbog haljine!

Alena Fade

Ovo su doista vjenčanice od kojih zastaje dah! Ako si ikad pomislila da znaš kako izgledaju vječanice iz bajke, mislimo da nisu vidjela ovakvo nešto! Kristali, ludo duboki dekoltei i raskošni šlepovi vječanice Alene Fade čine genijalnima.

Anna Campbell

Ove haljine teško da mogu ostati neprimijećene. Dizajnerica iz Australije savršeno spaja ručnu izradu odjeće s klasičnim komadima odjeće. Lijepi komadi boje pjenušca i u potpunosti bijele vjenčanice možemo zamisliti na svom vjenčanju iz snova.

Galia Lahev

Već više od 10 godina stvara fantastične vjenčanice koje bismo rado nosile čak i ako se ne mislimo udavati. Možda samo da glumimo princeze iz bajke. Zaboravi na skromnost. Galia uspješno spaja til, čipku, našivene kristale, kao i prekrasnu svilu izvorno talijanskog potpisa.

 

A post shared by Galia Lahav (@galialahav) on

Mark Bumgarner

Možeš li zamisliti da ovaj dizajner filipinskih korijena ima 26 godina, a prije karijere dizajnera je vozio automobilske utrke. Ipak, možemo mu biti zahvalne što je mjenjač i lude brzine zamijenio iglom i koncem jer bismo ostale zakinute za ovo vizualno iskustvo. Doista, glamur na nivou!

 

A post shared by MARK BUMGARNER (@markbumgarner) on

Millanova

Ove vjenčanice su rezervirane za istinske dive! Ako si spremna nositi haljinu ovog potpisa, bilo bi dobro ogranizirati oko sebe 10-ak ljudi koji će ti pomoći držati donji dio vjenčanice. Naime, Millanova vjenčanice su toliko raskošne da su dugačke i do 5 metara. Ovo je samo za cure koje znaju da će vjenčanicu nositi jednom u životu...

 

A post shared by MillaNova™ (@millanova_official) on

Muse by berta

Kada ti netko spomene vintage vjenčanicu, prvo pomisliš na neka čuda koja su nosile tvoje mame i bake i sasvim sigurno ne smatraš takve komade imalo seksi. Promijenit ćeš mišeljenje kada posjetiš profil brenda Muse by berta, koji savršeno spaja tradicionalne elemente starinske čipke s vrlo smjelim krojevima koji više otkrivaju nego pokrivaju. Mame bi se sablažnjavale, a baš to nekad želimo postići...

 

A post shared by MUSE by berta (@musebyberta) on

Kenneth Winston 

Možda zvuči neobično, ali ove vjenčanice dizajnira jedan bračni par čije carstvo ideja su sada nasljedila dvojica sinova. Sada vjenčanice dizajniraju oni, a u potpunosti razumiju kako glamur treba izgledati.

 

A post shared by Kenneth Winston (@kennethwinston) on

Sarah Seven

Ove haljine su savršeni omjer glamura, luksuza, ali isto tako su istinski boho primjerci. Ako se ikada poželiš udati na događaju poput Coachelle, haljine ovog potpisa bi svakako trebala razmotriti.

 

A post shared by SARAH SEVEN (@sarahseven) on

Hayley Paige

"Shine bright like a diamond.". Čini se kako je ova popularna Rihannina pjesma himna ovih predivnih haljina koje možemo nazvati svakako samo ne tipične. Kombinacija tila, čipke, kristala i prozirnih elemenata ove vjenčanice čini vizualnim savršenstvom.

 

A post shared by Hayley Paige (@misshayleypaige) on

Nicole

Dizajn ovih haljina jednostavno izgleda nebeski dobro! Većina haljina ovog potpisa imaju lagani biserno plavi odsjaj zbog kojeg možeš s pravom reći - imam nešto plavo! Ovaj talijanski brend potpisuje Alessandra Rinaudo. Ove vječane haljine u istom trenutku su jako sofisticirane, ali i provokativne. Baš sve što jedna vječnanica treba biti!

 

A post shared by Nicole Spose (@nicolespose) on

Sabina Dahan

Komibinacija proljeća u Parizu i bijele boje koja idelano opisuje eleganciju. Vjenčanice Sabine Dahan su idealne za gradsko vjenčanje, ili vjenčanje u vijećnici nakon kojeg će se nastaviti kao ludi noćni izlazak s novopečenim suprugom.

 

A post shared by Sabrina Dahan (@sabrinadahan) on

Christos Costarellos

Iako ovaj dizajner nije toliko poznat po tipičnim vjenčanicama, te njegove večernje toalete rado nose zvijezde na crvenom tepihu, to ne znači da smo ga mogli izostaviti s ove liste. Doista, ove vjenčanice su nešto najljepše što smo u životu vidjeli. Rado bismo ove vjenačanice vidjeli i na crvenom tepihu, iako su bijele...

Naeem Khan

Izostaviti ovog Indijca s liste bi bilo jednostavno krivo. U dizajniranju kolekcije mu svakako pomaže činjenica da jako dobro razumije tradicionalnu azijsku kulturu, ali i američku modernost zbog čega te vjenčanice i izgledaju kao san snova...

 

A post shared by Naeem Khan (@naeemkhannyc) on

Photo: instagram @taytay_xx

Komentari 0