Moda

Najljepše espadrile potražite u novom broju Budi.IN magazina

Još uvijek se možete uključiti u našu nagradnu igru i osvojiti fantastične Kymco skutere, a detalje potražite u sutrašnjem broju.

Novi broj posvetili smo udobnim i chic španjolskim šetalicama - espadrilama. Od vojske španjolskih kraljeva do ormara trendseterica, espadrile su jedan od najdugovječnijih modela, a ove sezone definitivno su “must have”. Za ove skromne cipele, čiji je đon napravljen od konopa, povjesničari tvrde kako su prvi primjerci napravljeni još u 13. stoljeću. Kako je tajna njihove privlačnosti upravo u udobnosti, možemo zaključiti da se trend udobne odjeće i obuće nastavlja i ove sezone. Prvo smo krenuli s tenisicama i “normcore” odijevanjem, a stgli do ljetnih haljina i espadrila. Više nego ikad do sada, espadrile dolaze u najrazličtijim varijantama - od jednostavnih modela do onih ukrašenih šljokicama, cvjetićima, prišivcima... Najljepše modele za svačiji džep potražite u sutrašnjem Budi.IN-u.

 | Autor: Splash news Splash news

Iako stiže ljeto, trendseterice koje vole crnu boju složit će se da nema boljeg odabira od nje, čak i po ljetnim vrućima. Što izabrati dok je vani vruće, a vama se baš nosi crna? Predlažemo lan i svilu jer to su predivni prirodni materijali ispod kojih tijelo diše. Birajte - trendovi koji se ovih dana dotiču crne su hipi, boho, grunge i elegantan minimalizam. Ako ipak volite nešto življe nijanse, pročitajte sve o ružičastoj boji koja je ove godine uz svijetloplavu proglašena bojom godine. Lidija Palunko iz Londona nam se javila s pričom o 40 godina punka, a njegov se utjecaj u tom gradu vidi još i danas. Za vas smo isprobali i novi trend kada je riječ o depilaciji. Naše su novinarke testirane Philipsovu Lumeu, uređaj za kućnu IPL depilaciju, a kakvi su rezultati i hoće li napokon doživjeti ljeto bez brige o neželjenim dlačicama, pročitajte u sutrašnjem broju. Ako vam treba još malo beauty tema, u novom broju potražite najbolji voodootporni make up za sve one cure koje na plažu ne idu bez šminke.

 | Autor: arhiva arhiva

U rubrici interijeri ovog vam tjedna donosimo divne pletene detalje za dom, koji su zapravo vrlo izdržljivi zato ih volimo stavljati na terase i u vrtove. Ovaj tjedan s nama možete posjetiti i šareni Brazil, a za kraj potražite najfinije recepte s jagodama, koje su zavladale našim stolovima i bezbroj različitih varijanti.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Kako je prošlo snimanje naslovnice s Ana Marijom Šimić pogledajte u videu...

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0