Moda
Najljepše čizme iz nove Guliverove kolekcije Najljepše čizme iz nove Guliverove kolekcije Najljepše čizme iz nove Guliverove kolekcije Najljepše čizme iz nove Guliverove kolekcije Najljepše čizme iz nove Guliverove kolekcije Najljepše čizme iz nove Guliverove kolekcije Najljepše čizme iz nove Guliverove kolekcije 1/8 Najljepše čizme iz nove Guliverove kolekcije

Najljepše čizme iz nove Guliverove kolekcije

Steam punk estetika i snažan utjecaj stila 90-ih u impresivnoj kolekciji domaćeg modnog diva

Bez obzira na toplinu kasne jeseni, kraljice hladne sezone-čizme, zauzimaju sve više prostora u svakodnevim streetstyle outfitima modernih trendseterica. Hrvatski brand Guliver i ove sezone oduševljava bogatom ponudom modela, kao i neodoljivim i pomaknutim dizajnom čizama do koljena.

 | Autor: Guliver Guliver Vidljivo inspirirana steam punkom i grunge utjecajima 90-ih, Guliver kolekcija donosi nam snažnu dominaciju crnih i tamnih tonova sjajne talijanske kože, maskulinih platformi, kao i sveprisutnih block potpetica. Key modeli naglašeni su upotrebnom tamnih metalnih dodataka poput zakovica ili pomalo robusnijih kopči, kao i zanimljivim i detaljiziranim prošivima i vezicama. Klasični modeli osvajaju nosivošću i daleko poznatom udobnošću.

Oni su elegantni i minimalistički, dok se crnim tonovima kože pridružuju modeli u konjak i crvenoj boji. Guliver čizme savršeno se kombiniraju uz vruće trendove sezone. Izrazito romantične i ženstvene, baršunaste i til haljine prizivaju punk stav modela Ella, dok se elegantna čizma Bohemia podjednako dobro stilizira uz tartan haljine, kao i uz power poslovna odijela.

Najljepše modele pogledajte u galeriji...

Photo: Guliver

Komentari 0