Moda

Najgore odjevene na Oscarima 2022.: Ove slavne dame nisu baš zadivile svojim modnim izdanjima

  • Oscar 2022. brojne su zvijezde jedva dočekale kako bi se na crvenom tepihu pokazale u pravom sjaju
  • No, nisu svi uspjeli u tom naumu te su neke haljine svjetskih poznatih zvijezda proglašene najgorim
  • Netko se uvijek mora naći i na listi najgore odjevenih, a dodjela ovogodišnja ceremonija Oscara svakako nije iznimka

Osim filmskih ostvarenja nakon dodjele Oscara najviše se raspravlja i o modnih ostvarenjima slavnih zvijezda. Tko je u modnom pogledu podbacio, a tko briljirao modni kritičari pomno promatraju te donose svoj sud. 

Poznati i slavni ove su godine, nakon pauze od dvije godine kad svečana dodjela Oscara nije održana u Dolby Theateru, ponovno prošetali crvenim tepihom Oscara 2022.

Ovogodišnja 94. dodjela Oscara koju su vodile tri voditeljice, glumice i komičarke Regina Hall, Wanda Sykes i Amy Schumer prošla je u znaku neutralnih i pastelnih boja, no i snažne zagasite nijanse imale su svoje trenutke. 

Modni znalci svake godine odlučuju čiji modni odabiri ipak nisu bili dostojni ove prestižne dodjele, a mi smo prikupili one modne kombinacije koje se nisu svidjele modnim stručnjacima. Na Oscarima 2022. kritičari su odlučili da su ove slavne dame nosile najgore haljine i proglasili ih modnim promašajima.

Amy Schumer

Prva na listi najgore odjevnih na Oscarima 2022. je jedna od glavnih zvijezda večeri, voditeljica Amy Schumer. Amy je nosila tamnoplavu haljinu Oscara de la Rente sa šljokičastom crnom mašnom te je naišla na oštre kritike zbog svojeg modnog izdanja.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Amy Schumer našla se na listi najgore odjevenih na Oscarima 2022.

Tracee Ellis Ross

Tracee Ellis Ross u crvenoj haljini Caroline Herrere s dubokim dekolteom i bez naramenica nije pobrala modne pohvale za svoj modni odabir koji joj po mišljenjima modnih stručnjaka nije ni najmanje pristajao.

Jada Pinkett Smith

Glumica i supruga Willa Smitha koji je osvojio Oscara za najboljeg glumca, na dodjeli je nosila voluminoznu metalik zelenu haljinu s potpisom Jeana Paula Gaultiera te se također našla na listi najgore odjevenih. Nekima se posebno nije svidio ogroman šlep od mnogo materijala koji se vukao iza haljine.

Jada se osim haljinom, u središtu pozornosti našla i zbog skandala koji se odigrao na dodjeli, kad je njen suprug Will Smith ošamario komičara Chrisa Rocka zbog neslane šale na Jadin račun.

Rita Moreno Možda vas zanima Oni su na dodjelu Oscara doveli članove obitelji: Bradley Cooper se modno uskladio s majkom Rubrika Stars Stars

Eva Von Bahr

Švedska vizažistica i frizerka, Eva Von Bahr svojim je neobičnim odabirom haljine, ali i modnih dodataka svakako privukla pozornost. Haljina s renesansnim motivima djela talijanskog renesansnog slikara Rafaela te torbica u obliku biste bili su dovoljni da se Eva nađe u društvu najgore odjevenih na ovogodišnjim Oscarima.

Maggie Gylenhaal 

Slavna glumica također je među modnim promašajima Oscara 2022. Njenu crnu haljinu s potpisom Schiaparellija mnogi uspoređuju s oblikom slova T, a zlatne detalje koji su raspoređeni po haljini s metalnom kvakom na vratima.

Julia Vernon

Britanska vizažistica također je na popisu najgorih haljina Oscara 2022. zbog svojeg ležernog modnog izdanja kojeg mnogi nisu smatrali primjerenim za Oscara. Nosila je glomazne crne čizme, kožne tajice i sivi top s volanima, što za modne kritičare jednostavno nije bilo dovoljno glamurozno za oskarovski crveni tepih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Oye Canal 7 (@oyetv_)

Možda vas zanima Romantična strana ovogodišnjeg Oscara: Ovo su najslađi parovi s crvenog tepiha! Rubrika Stars Stars

 

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0