Moda

Najfinija koža i vrhunski dizajn talijanskih i španjolskih brendova obuće ono je što nude Rodea trgovine

  • Prodajni lanac trgovina Rodea nudi najkvalitetniju obuću španjolskih i talijanskih brendova čije su cipele poznate po kvaliteti kože i izuzetnom dizajnu
  • Wonders, Panama Jack, Hispanitas, Pikolinos, Jungla, Yokono, Gioseppo, Vidorreta, samo su neki od brendova koji se nalaze na policama Rodee
  • Trgovine Rodea možemo pronaći u gradovima duž obale, od Dubrovnika do Rovinja, ali i u centru Zagreba, u Vlaškoj i Jurišićevoj

Najveći izbor europskih proizvođača obuće i modnih dodataka ono je čime se može pohvaliti Rodea, maloprodajni lanac obuće. Ovaj brend s trgovinama na prestižnim lokacijama u gradovima duž jadranske obale, od Dubrovnika do Rovinja, i dvije u strogom centru Zagreba dugi niz godina surađuje s proizvođačima obuće iz Španjolske i Italije, zemljama koje su poznate po proizvodnji kvalitetnih cipela vrhunskog dizajna.

 | Autor: Foto: Rodea

Rodea tako ostvaruje značajnu suradnju s etabliranim i dogovječnim obiteljskim tvornicama obuće iz španjolske regije Alicante, najpoznatije europske regije u proizvodnji obuće. Posebnost ovih obiteljskih biznisa je što posjeduju i vlastite tvornice kože pa se obuća proizvodi od visokokvalitetne kože, bojene prirodnim putem i bez otrovnih kemijskih utjecaja. 

Cijela sela i mjesta u toj južnoj regiji žive od proizvodnje obuće za pojedine brendove, a oni koji se mogu pronaći na policama trgovina Rodea su Wonders, Panama Jack, Hispanitas, Pikolinos, Jungla, Yokono, Gioseppo, Vidorreta. Treba li reći da ih odlikuju izuzetna kvaliteta kože i udobnost?

 | Autor: Foto: promo Rodea; Ženska natikača (79,99 eura)

No ovdje su u ponudi i sve vrste obuće s markicom "100% made in Italy", a posebno se ističe brend IGI&CO, jedan od najjačih proizvođača talijanske kožne obuće za svakodnevno nošenje čiju su udobnost i kvalitetu kupci odavno prepoznali.

U Rodea ponudi je i poznati ekskluzivan brand A.S.98 čiji je ambasador Jonny Deep. Posebna, raw elegance estetika odlika je ove obuće i torbi od izuzetno mekane prirodne kože koja nastaje u tvornici u Veroni. Žene naprosto obožavaju njihov dizajn!

Osim spomenutih brandova i ostala ponuda je sadržana od obućarskih proizvođača Ara, Högl, Tamaris Rieker, Skechers...

 | Autor: Foto: Rodea

Prodajna mjesta nalaze su na prestižnim lokacijama u gradovima duž jadranske obate u u Zagrebu na adresama Jurišićeva 3 i Vlaška 91 gdje nas čeka ljubazno i iskusno osoblje uvijek spemno pomoći prilikom odabira obuće.

Photo: None

Komentari 0