Moda
espadrile

Najdraža obuća za plažu i provode

Koja ti je najdraža ljetna obuća? Japanke? Papuče? Espadrile? Stop! Mi volimo espadrile. I to u svim mogućim oblicima. Na vezanje, sa šljokicama ili pak u kombinaciji slova i šarenih oblika!

Ovaj model obuće rado nosimo i na moru, a još više u gradu. Espadrile su it obuća ovog, kao i prošlih ljeta, a obožavamo ih zbog dizajna, komfora, i svega što ide uz to. Cipele su to u kojima možete provesti i dan i večer, a sve ovisi o tome kako ih kombinirate. Kod ove obuće obožavamo njihovu ravnu potplatu, kao i slamnati obrub zbog kojeg je svaki korak dodatno ugodniji. Prošlih sezona obožavali smo espadrile s potpisom Chanela, ali smo u međuvremenu dobili i povoljnije varijante. 

1. Zavežite se...

Sve je počelo s balerinkama koje su imale satensku traku i to čak u dvije različite boje. Točnije, na jednoj strani je bila privezana crna, a na drugoj traka pepita uzroka. High street ponuda espadrila ipak je malo mirnija. Umjesto različitog uzorka i boje, vrpce na espadrilama dolaze u jednoj boji zbog čega postaju idealan saveznik za ljeto!

 | Autor: promo promo

2. Neka se sjaji!

Volimo kombinaciju sjaja ljuskica i prirodnog materijala, i sigurni smo kako bi ti ove ova ljetna obuća sjajno pristajale. Bilo da se radi o dnevnoj šetnji u gradu, kada ćeš ove šljokičaste espadrile moći kombinirati s bijelom jednostavnom haljinom, ili pak u varijanti s kratkim hlačicama i zanimljivim topom na vezanje, znamo da će ove upadnjive cipele biti pun pogodak!

 | Autor: promo promo

3. Žarko kao mak

Volimo espadrile u ovoj boji. Uz ovu boju odlično će izgledati i crveni ruž na usnama!

 | Autor: promo promo

Photo: Collage Vintage

Komentari 0