Moda

Najbolji Instagram profili za fashionistice

Tražite modnu inspiraciju? Zapratite ove dame na Instagramu i neće vam je manjkati...

Od kada se pojavio, Instagram je postao idealno mjesto za modnu inpiraciju. Brojne slavne dame svakodnevno objavljuju svoje odlične outfoite koje se definitivno isplati kopirati, a to je i mjesto gdje otkrivamo najnovije trendove u svijetu mode. I dok je lako izgubiti se u bespuću Instagrama, mi vam donosimo profile fashionistica koje se definitivno isplati pratiti:

ALEXANDRA AGOSTON

 

#itscouturebaby !! Come backstage on snapchat 💋 a.agoston xxx

A photo posted by Alexandra Agoston (@alexandraagoston) on

Australsku manekenku obožavaju najveća dizajnerska imena današnjice, a njezin Instragram profil obiluje sjajnim i vrlo stylish outfitima.

KARLIE KLOSS

 

💫✨

A photo posted by @karliekloss on

Jedna od najpopularnijih i najzaposlenijih manekenki današnjice, vlasnica je jednog od najposjećenijih Instagram profila. Karlie na svom profilu ‘posta’ sve: od backstage fotki s Victoria’s Secret showa, pa sve do fotografija laganih salata koje jede prije odlaska na trčanje ili snimanje editorijala. Da ne zaboravimo, Karlie je “famouse selfie”.

MARGARET ZHANG

 

On grocery shopping get-ups and this self-portrait story for @ellesingapore at #shinebythree.com

A photo posted by Margaret Zhang 章凝 (@margaret__zhang) on

Ona je kreativna direktorica, stilistica, studentica, fotografkinje… Njezin fashion CV je besprijekoran i čini nas ljubomornim.

ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY

 

Party Girl ⭐️⭐️⭐️ Love My Glam Boys @cwoodhair @patrickta #29

A photo posted by Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) on

Ova je djevojka u modnom svijetu prisutna već punih 10 godina. Njezino je lice i besprijekorno tijelo krasilo mnoge kampanje svjetskih dizajnerskih kuća, kao i naslovnice i editorijale najvećih svjetskih modnih časopisa. Često smo je viđali i kako otvara i zatvara revije najpoznatijih dizajnera današnjice.

ANDREEA DIDDY

 

Buy a tent for festival season, it'll fit all your mood swings and personalities 🐣💕

A photo posted by Andreea Diaconu (@andreeadiddy) on

Fotogenična Rumunjka u svojoj je dosadašnjoj karijeri radila s velikim dizajnerskim imenima, a svoj Instagram profil popunjava fotkama s revija, editorijala, ali i slikama hrane i make-upa.

MIROSLAVA DUMA

 

#Latergram #Paris @gettyimages

A photo posted by Miroslava Duma (@miraduma) on

U svijetu mode Miroslava je definitivno najpopularnija Ruskinja. Bivša urednica “Harper’s Bazaara” prava je stilska ikona. Ova stylish cura vlasnica je i stranice Büro 24/7 koji obiluje modom, putovanjima i umjetnošću.

JESSICA STEIN

 

Wishing back to the fun at @revolve's Coachella weekend party. Wearing @privacypls #revolvefestival ❤️🎠✨💃🌵

A photo posted by Jessica Stein (@tuulavintage) on

Ukoliko do sada niste pratili blog Tuula Vintage, imate priliku pratiti Instagram profil djevojke koja uređuje ovu stranicu. Jessica obožava putovati i nositi stylish outfite koje stalno dijeli na netu sa svojim pratiteljima.

CHIARRA FERRAGNI

 

Gelato in Roma 🍦 #TheBlondeSaladGoesToRome

A photo posted by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Njezin blog The Blonde Salad spada u najpopularnije na svijetu. Ova djevojka iz Milana je pisac, model i studentica prava. Ako bacite samo jedan pogled na njezine outfite, zaljubit ćete se odmah.

GEORGIA MAY JAGGER

 

New hair @alexbrownsell

A photo posted by Georgia May Jagger (@georgiamayjagger) on

Kćer Jerry Hall i Micka Jaggera je IT cura modelinga, čiji je stil zabavan, mladenački, originalan, a često je viđamo i u vintage krpicama koje je nekoć nosila njezina slavna mama.

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0