Moda

Najbolje ljetne haljine do 200 kuna (kojima trebaš dati priliku!)

Pakiraš se za more? Polako planiraš outfite? Nedostaje ti nekoliko ljetnih, laganih haljinica na koje se uvijek možeš osloniti? Imamo nekoliko prijedloga!

Sada, kada je ljeto na vrhuncu, nema ništa bolje od dobre haljinice koja će te spasiti na ovim nesnosnim vrućinama i u svim danima kada te već i od same pomisli na oblačenje hlača oblijeva znoj. I to ne onaj hladni...

Srećom, sezonska sniženja nisu gotova i još uvijek imaš priliku uhvatiti posljednje komade s polica svojeg omiljenog dućana. Kako se i sami ubrzo spremamo na godišnji odmor, odlučili smo pogledati što se sve nudi i odabrali prekrasne haljine s još ljepšim cijenama. Možeš li vjerovati da ni jedna od ovih ne košta više od 200 kuna?

Gingham i dalje vlada

Ovaj print nam još uvijek nije dosadio! S razlogom je favorit brojnih modnih blogerica i više se ne nosi samo obična crno-bijela varijanta ginghama, već dolazi i u različitim bojama. Zašto ga toliko volimo? Zato što gingham print savršeno pristaje svima!

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: Zara (180 kuna), ASOS (20 dolara), Mango (200 kuna)

Zabavne točkice

Kada govorimo o printevima, točkice su jako popularne ove sezone. Dolaze u različitim veličinama, oblicima i bojama, a nema šanse da ti se ovaj print ne svidi u barem nekoj varijanti. Točkice su dobre i za dnevne, ali i za večernje kombinacije, što je još jedan razlog zašto bez jedne ovakve ne želimo na more!

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: Zara (150 kuna), H&M (25 eura), Zara (130 kuna)

Cvijeće, cvijeće i još cvijeća 

Naravno da želimo jednu klasičnu cvjetnu haljinu. Ništa ne govori "ljeto" više od nje! Mini, midi, maxi, sve su fora i svaka nam se sviđa. Biraj model koji ti najviše odgovara dužinom, bojom i krojem, a sigurno će te veseliti činjenica da smo pronašli najveći broj upravo ovih haljinica u high-street ponudi. 

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: H&M (25 eura), Stradivarius midi haljina (80 kuna), Bershka bijela duga (130 kuna), Bershka crvena mini (200 kuna), Bershka mini crna (190 kuna), H&M duga (20 eura)

Off-the-shoulder

Bez najpopularnijeg modela sezone ne odlazimo na ljetovanje! Trend traje još od prošle godine pa ako još uvijek nemaš haljinu otvorenih ramena u svojoj kolekciji za ljeto 2017. - vrijeme je da ozbiljno razmisliš o (barem) jednom od ovih super komada! 

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: Zara (200 kuna), Bershka traper haljina (170 kuna), Mango crna (130 kuna), H&M roza (25 eura), Mango plava (130 kuna)

Maxi model

Duga je haljina jako praktična u ljeti jer u jednom potezu možeš riješiti cijeli outfit, a dovoljno je elegantna i za večernji izlazak. Ugodna, lepršava i praktična - ima li išta poželjnije na visokim ljetnim temperaturama?

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: Stradivarius (80 kuna), H&M (18 eura), H&M (20 eura), Zara (130 kuna)

Mala bijela haljina

Uvijek umjesto male crne možeš odabrati malu bijelu haljinu, jer je upravo ona idealna za sve ljetne partije i događanja. Možeš je nositi i na posao, ali i na piće nakon njega...Multipraktična je kao i njezina crna sestra. Savršeno, zar ne?

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: H&M (25 eura), Bershka uska bijela(150 kuna), H&M s korzetom (20 eura), Mango bijela čipkasta (200 kuna), Zara bijela čipkasta (200 kuna)

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0