Moda

Najbolje kombinacije s dodjele MTV nagrada

U nedjelju 30. kolovoza u Los Angelesu je održana još jedna dodjela MTV nagrada. Ova je prigoda često prilika da na jednom mjestu vidite najviše loših celebrity outfita, ali mi smo ipak uspjeli izvući tri najbolja.

Taylor Swift se za razliku od ostalih zvijezda, koje su odabrale haljine, odlučila na dvodijelnu kreaciju, sastavljenu od crop topa dugih rukava i hlača koje su svojim krojem podsjećale na dimije. Look je zaokružila salonkama sa zlatnim, srebrnim i crnim detaljima koji su se savršeno uklopili uz njen disko outfit.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Cara Delevigne se odlučila na simpatičnu crnu haljinicu s bijelim zvijezdama. Njen jednostavan look pratile su crne otvorene sandale s tankim remenčićima, dok je i make up koji je nosila bio prilično nježan. No, u moru loših kombinacija, ovakav modni minimalizam je lijepo za vidjeti.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Iako bi se Rita Ora mogla svrstati i među najgore odjevene, mi cijenimo ideju s crnim perjem. Iako je gornji dio njene haljine bio prilično otvoren i time neukusan, donji dio, sastavljen od crnog perja nam se baš sviđa.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Neukus i kič su izgleda postali zaštitni znak ovog eventa pa teško da će nam ovi outfiti biti naročito inspirativni, ali neke elemente ovih stylinga, poput Taylorinog crop topa s dugim rukavima ili Ritine suknje od perja bi voljeli vidjeti i na sebi. 

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Photo: Gulliver Image/Getty Images

Komentari 0