Moda

Na slavljeničkoj reviji modne kuće Fendi modeli su hodali po vodi

Modna kuća proslavila je svoju 90. godišnjicu spektakularnom revijom na Trevi fontani u Rimu...

Modna kuća Fendi obilježila je 90 godina postojanja  revijom u Rimu koju je spektakularno otvorila Kendall Jenner hodajući po vodi. Bar je to tako izgledalo iz kuta publike, a manekenka je zaprvo šetala po staklu postavljenom iznad poznate Trevi fontane.

Iako bi mnogima to bilo teško izvesti u ovako visokim petama, Jenner je to odradila opušteno te je čak objavila i smješni video klip s probe u čijemo opisu stoji : "Još jedna srijeda."

Slavljenička Fendi revija nazvana je "Legends and Fairytales" (legende i bajke), a osim Kendall, pistom je prošetala i Bella Hadid koja je prvi put posjetila Rim.

 

An ethereal @bellahadid on the Trevi Fountain runway for #LegendsandFairytales. #Fendi90Years

A photo posted by Fendi (@fendi) on

"Modna revija na Trevi fontani u Rimu najbolji je način proslave Fendijevog 90. rođendana," izjavio je direktor modne kuće Pietro Beccari. "To je jedinstveno mjesto koje oslikava vrijednosti i težnje modne kuće Fendi te je savršen spoj tradicije i pogleda u budućnost."

 

A fantastic fairy tale come to life. @kendalljenner #Fendi90Years #LegendsandFairytales

A photo posted by Fendi (@fendi) on

Revija je dijelom bila i osvrt na film Federica Fellinija La Dolce Vita, u kojem glavna glumica Anita Ekberg gaca kroz istu fontanu, a srećom, nitko od modela ipak nije završio u vodi.

Photo: Getty Images

Komentari 0